Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelu joulukalenteri – vuoden odotetuin joulukalenteri!

Ompelu joulukalenteri on jokaisen ompelijan unelma! Tämä joulukalenteri pitää sisällään 24 yllätystä, jotka villitsevät ompeluharrastajat! Tähän joulukalenteriin et tule pettymään!

Jujunan joulukalenteri toimii verkkokaupassa, omassa ”Joulukalenteri” -kansiossa. Kansioon aukeaa vuorokauden vaihtuessa uusi luukku joka päivä 1.-24.12. välisenä aikana. Joulukalenterin ohjeisiin kannattaa perehtyä jo nyt tarjousten, tilausten yhdistämisen ja tilauksen postikulujen osalta.

Aiempina vuosina joulukalenterista on tullut mm. uusia ilmaisia ja maksullisia kaavoja, ompelutarvikkeita, arvontoja ja lahjakortteja. Kurkataanko vähän aikaisempien vuosien joulukalentereiden sisältöön?

Joulukalenterin sisältöä aiemmilta vuosilta

Ompelu joulukalenteri on sisältänyt monta uutta kaavaa, niin ilmaisena kuin maksullisena. Mm. yöpaitoja, pyjamia, erilaisia asusteita, tonttulakki, erilaisia laukkuja sekä monia muita. Alla aiempien vuosien kaavoja.

Yöpaitoja ja pyjamia

Yöpaitojen ja pyjamien kaavat tulivat joulukalenterin ensimmäisistä luukuista, sillä ne ovat oiva lahjaidea pukin konttiin. Yöpaitoja ja pyjamia tuli naisille, lapsille ja miehille.

Laukkuja

Näprääjien ja laukkujen ystäville joulukalenterista on tullut toinen toistaan kauniimpia laukkuja. Tuttuun Jujunan tyyliin, simppeleistä laukuista löytyi monta erilaista yksityiskohtaa.

Asusteita

Lämpimiä säärystimiä merinovillan ystäville, korvia suojaavia ja hyvin istuvaksi kaavoitettuja pipoja, narureppu sekä pukin konttiin sopivia lasten huppupyyhkeitä kahdella erilaisella ilmeellä. Kumman sinä ompelisit: Hammasveikon vai suloisen Pandan?

Mitä voi ompelu joulukalenterilta odottaa?

Tänäkin vuonna voit odottaa uusia ennen julkaisemattomia kaavoja. Lisäksi on erilaisia arvontoja sekä muutama muu yllätys. Enempää en halua kertoa, sillä joulukalenterin luukkuihin ei saa kurkkia etukäteen.

  • Ompelu joulukalenteri pyörähtää käyntiin 1.12.2023.
  • Muista liittyä Jujunan Sisäpiiriin, jotta et missaa joulukalenteria! Sisäpiiriin voit liittyä täällä.
  • Jos et vielä seuraa Jujunaa Facebookissa ja Instagramissa, ota nekin kanavat seurantaan. Jujunan some kanaviin päivittyy, kun uusi luukku aukeaa!

Jätä kommentti

Liity mukaan sisäpiiriin!