Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukirjat

Ompelukirja valikoima koostuu syventävästä tiedosta vaateompeluun liittyen!
Haluatko syventää omaa ompelutaitoasi? Kaipaatko vaihtelua ompeluun? Olisiko sinusta ihanaa oppia piirtämään kaavoja omien mittojen mukaan? Kaipaatko apua kaavan koon valinnassa tai kenties haluat varmuutta omaan tekemiseen?

Opi piirtämään kaavoja ® on uudenlainen kirjasarja, joka on suunniteltu nimenomaan ompelua harrastaville. ”Yksi asia kerrallaan” -metodin mukaan toteutetut kirjat sopivat monen tasoiselle ompelijalle. Kirjojen avulla pääset sukeltamaan kaavojen ihmeelliseen maailmaan ja kaikkeen siihen liittyvään aina mittojen otosta, sovituskappaleen ompeluun, kaavanmuokkaukseen, valmiin vaatteen ja yksityiskohtien ompeluun.

Jokainen kirja koostuu yhdestä vaatteesta, joka kaavoitetaan omien mittojen mukaan. Opit ottamaan tarvittavia mittoja ja tekemään laskelmia. Opit piirtämään kaavan, tekemään siitä sovituskappaleen ja muokkaamaan sen omalle vartalolle sopivaksi. Voit jatkojalostaa ohjeiden mukaan ja taitojen karttuessa erilaisia malleja, juuri omien mieltymysten mukaan. Kirjoihin on sisällytetty perustietoa ompelusta ja juuri kyseiseen vaatteeseen liittyen. Saat  vaihtoehtoja esimerkiksi huolitteluihin, kaavanmuokkaukseen sekä vinkkejä ompeluun liittyen.

Opi piirtämään kaavoja® kirjoissa on tekstin lisäksi paljon kuvia, aina kaavan piirtämisestä kaavanmuokkaukseen, eri ompeluvaiheisiin ja valmiisiin mallikappaleisiin. Teksti ja kuva tukevat toinen toisiaan uuden oppimisessa ja tekevät siitä helpompaa. Fonttikoko sekä kappaleiden pituus on mietitty tarkoin, jotta asiaa ei tule liikaa yhdellä kertaa sekä luku- ja oppimiskokemus olisi mieluisampaa.

Opi piirtämään kaavoja ® on rekisteröity tavaramerkki.

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.