Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Lippispipo

Cool ja samalla hurjan söpö lippapipon kaava. Lippa suojaa silmiä ja tupsut tekevät piposta suloisen.

Lippispipo aka lippapipo on joustocollegesta valmistettu pipo, joka on vuoritettu trikoolla. Tässä yhdistyy lippiksen ja pipon parhaimman puolet. Ohuempi pipo sopii hyvin kevääseen ja alkusyksyyn. Tämä katu-uskottava pipo sopii vaativallekkin käyttäjälle. Koristele lippispipo tupsulla tai kahdella, tai jätä tupsut laittamatta. Ompele pipo ilman lippaa, niin saat tavallisen pipon.

Pipon alareuna on muotoiltu, jotta niskaan ei jäisi paljoa ylimääräistä kangasta kurtuksi. Pipon etureuna on myös muotoiltu, jotta pipo ei valuisi silmille. Pipo suojaa hyvin myös korvia. Jämäkän lipan saat kun käytät Devocil light-tukikangasta. Tikkaukset viimeistelevät lipan ulkonäön ja muodon. Pipon kaava sopii monen ikäiselle. Kaavasta löytyy koot päänympäryksille 41-63 cm väliltä.

Päällikappaleen voit tehdä trikoosta tai joustocollegesta. Lämpimämpää pipoa varten, kokeile vuorittaa lippispipo merinovillalla. Jos haluat tehdä pipon kankaasta, joka ei jousta niin paljoa, kokeile isompaa kokoa. Kaava ja malli soveltuu ensisijaisesti kevääseen ja alku syksyyn. Jos lippaa ei halua, pipon voi tehdä myös ilman sitä. Näin saat hyvän pipon perus kaavan, josta voit muokata monta erilaista mallia ja vaihtaa materiaalia tarpeen mukaan. Ompele kaveriksi Lämpimät lapaset sekä tuubihuivi!

Muutama vinkki ompeluun:

  • Jos haluat tukevan lipan, käytä Devocil light-tukikangasta.
  • Pehmeämpään lippaan soveltuu kudottu puuvillapohjainen tukikangas.
  • Lippa kannattaa harsia käsin päälliosaan kiinni ennen ompelua. Näin varmistat, että lippa pysyy paikallaan ja tulee oikeaan kohtaan.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 4 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.