Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Naisten PDF-ompelukaavat

Naisten ompelukaavat itse tulostettavina PDF-kaavoina

Vaatteiden kuuluu tuntua toiselta iholta. Kun käytät juuri sellaisia vaatteita joista pidät, mielesi tuntuu keveämmältä. Olosi on rento ja itsevarma. Ole ylpeä siitä, että osaat ommella!

Mallimme ovat pääosin neuloskankaille suunniteltu, koska vaatteen käytettävyys ja mukavuus on meille tärkeä seikka. Joustavista kankaista valmistetut vaatteet joustavat liikkeidesi mukana ja niillä on miellyttävä touhuta arjen askareita.

Naisten ompelukaavat valikoimamme koostuu tarkoin ja huolellisesti valituista ompelukaava malleista. Ymmärrämme kiireistä arkea ja vähäistä ompeluaikaa, siksi lähtökohtaisesti suunnittelemme mallit helposti ja nopeasti toteutettaviksi. Arvostamme jokaista vartaloa ja tästä syystä naisten ompelukaavoista löytyy laajasti kokoja: 32-56.

Nosta persoonasi esiin

”Vaatteet on mun aatteet”. Näin kuuluu vanha sanonta. Toisille vaatteet ovat vain vaatteet, mutta toiset haluavat ilmentää sillä omaa persoonaa, ajatusmaailmaa tai elämäntapaa. Kun valitset juuri sinun näköisiä kankaita ja sinun näköisiä ompelukaavoja, saat upean persoonasi esiin. Oman näköiset vaatteet nostavat mielialaasi. Voit olla ylpeä tekemistäsi vaatteista ja näyttää kauniilta vuoden jokaisena päivänä!

Helpot ompelukaavat naisille

Simppelit, helpot ja nopeasti ommeltavat naisten ompelukaavat ovat arjen pelastus. Ompeletko ensimmäisiä kertoja? Jujunan blogiin on koottu monta kuvallista ompeluohjetta, jotka auttavat ja tukevat sinua ompelun aikana.

Valikoima koostuu lukuisista erilaisista naisten mekoista ja tunikoista, legginseistä, huppareista, asusteista, laukuista sekä ulkovaatteista. Ompelukaavat ovat selkeät, helpot ja aloittelija ystävälliset. Mallit on testattu lähipiirissä sekä lukuisien kaavatestaajien kanssa. Naisten ompelukaavoissa on laajasti kokoja, selkeät kaava-arkit sekä ompeluohjeet.

Mikä on PDF-kaava?

  • Verkkokaupasta ostettava kaava, joka on PDF-muodossa.
  • Kaava ladataan tilausvahvistuksesta, joka tulee sinulle ilmoittamaasi sähköpostiin.
  • Kaava tulostetaan kotona itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille.
  • Tulostetut A4-paperit teipataan tai liimataan reunoista yhteen. Näin siitä muodostuu isompi kaava-arkki.
  • Mikä parasta, saat kaavat heti tilauksen teon jälkeen käyttöösi!
  • Kuvalliset tulostusohjeet PDF-kaavoihin
  • Kuvallisia ompeluohjeita blogista

Haluatko ommella kaavoilla valmiita vaatteita ja myydä niitä? Hanki myyntilisenssi! Lisenssin avulla voit valmistaa valmiita vaatteita ja asusteita myyntiin. Lue myyntilisensseistä lisää täällä.

Liity mukaan sisäpiiriin!