Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Lasten PDF-ompelukaavat

Lasten ompelukaavat itsetulostettavina PDF-kaavoina!

Lasten ompelukaavat, joita voit käyttää vuoden ympäri. Lasten kaava valikoimamme koostuu tarkoin ja huolellisesti valituista ompelukaava malleista. Ymmärrämme kiireistä arkea ja vähäistä ompeluaikaa, siksi lähtökohtaisesti suunnittelemme mallit helposti ja nopeasti toteutettaviksi.

Mukavuus ja suuri koko valikoima

Mallimme ovat pääosin neuloskankaille suunniteltu, koska vaatteen käytettävyys ja mukavuus on meille tärkeä seikka. Joustavista kankaista valmistetut vaatteet ovat lasten mieleen ja ne mukautuvat lapsen leikkien mukaan. Laajan kokoskaalan ansiosta ompelukaavoja voi käyttää, vaikka lapsi kasvaa. Suurin osa lasten ompelukaavoista sisältää koot 80 cm aina 164 cm asti.

Helpot ja nopeasti ommeltavat mallit

Nämä ompelukaavat ovat sinulle, joka arvostat helppoutta, nopeutta sekä mukavuutta. Saisiko olla täyskellohelmainen frillamekko, t-paita raglanhihalla tai istutetulla hihalla tai ihana pupunkorva huppari?

Nämä ompelukaavat ovat selkeät ja aloittelija ystävälliset, jotta sinäkin onnistut ompelussa! Aloita helposta t-paidasta kuvallisten ohjeiden kera tai haasta itseäsi softshell-takin ompelulla.

Laatutakuu 

Testaamme jokaisen kaavamallin ennen myyntiin laittoa. Omat poikani ovatkin olleet usein testaamassa malleja ja niiden käyttökelpoisuutta. Minun lisäkseni myös eri tasoiset harrastajat ovat testanneet mallit ennen myyntiin tuloa. Tällä tavoin voidaan testata ohjeiden toimivuutta erilaisilla ompelijoilla.

Mikä on PDF-kaava?

  • Verkkokaupasta ostettava kaava, joka on PDF-muodossa.
  • Kaava ladataan tilausvahvistuksesta, joka tulee sinulle ilmoittamaasi sähköpostiin.
  • Kaava tulostetaan kotona itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille.
  • Tulostetut A4-paperit teipataan tai liimataan reunoista yhteen. Näin siitä muodostuu isompi kaava-arkki.
  • Mikä parasta, saat kaavat heti tilauksen teon jälkeen käyttöösi!
  • Kuvalliset tulostusohjeet PDF-kaavoihin
  • Kuvallisia ompeluohjeita blogista

Haluatko ommella kaavoilla valmiita vaatteita ja myydä niitä? Hanki myyntilisenssi! Lisenssin avulla voit valmistaa valmiita vaatteita ja asusteita myyntiin. Lue myyntilisensseistä lisää täällä.

Liity mukaan sisäpiiriin!