Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF-kaava rientää apuun, kun etsit naisten housujen ompelukaavoja ja haluat ommella ne nyt heti!

Naisten housujen ompelukaavat valikoimasta löytyy helppoja ja nopeasti valmistettavia malleja. Ne sopivat vuoden jokaiselle päivälle. Mukavuus on malliemme tärkeimpiä asioita ja pääosin materiaalina onkin käytetty joustavia kankaita tai ne ovat suunniteltu väljemmiksi. Kiireiselle ihmiselle PDF-kaavat sopivat loistavasti, sillä saat kaavan ladattua heti maksun jälkeen tilausvahvistuksestasi.

Helpot naisten housujen kaavat

Naisten housujen ompelukaavat valikoimaan on valittu helppoja ja nopeasti valmistettavia malleja. PDF-kaava valikoima koostuu niin joustavien kuin joustamattomien kankaiden kaavoista. Housut ja legginsit sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Mukavuus on taattu joustavien neuloksien ja väljien mallien ansiosta.

Kun etsit äärettömän mukavia housuja, kokeile boheemityylisiä haaremihousuja! Näissä ei mikään kiristä tai purista ja onnistuupa myös voltit ja kärrynpyörätkin tehdä nämä jalassa. Mekkojen kaveriksi sopii korkeavyötäröiset Pomppu-legginsit. Kotoiluun ommellaan tietenkin taskulliset naisten collegehousut joustocollegesta.

Naisten housujen kaavat kudotuille kankaille

Väljät housut sekä Paperbag-housut sopivat toimistoon tai siistimpään tilaisuuteen. Malleihin sopii erinomaisesti esimerkiksi kudottu pellava, puuvilla, viskoosi, ohut farkku sekä tencel-kangas.

Naisten culottes-mallisista väljistä housujen malleista löytyy pieniä yksityiskohtia kuten taskut, vyölenkit ja vyö sekä eri korkuisia vyötärökaitaleen malleja. Paperbag-housujen mallin saat parhaiten esiin, kun ompelet ne jäykähköstä ja ”tönköstä” puuvillasta.

Mikä on PDF-kaava?

  • Verkkokaupasta ostettava kaava, joka on PDF-muodossa.
  • Kaava ladataan tilausvahvistuksesta, joka tulee sinulle ilmoittamaasi sähköpostiin.
  • Kaava tulostetaan kotona itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille.
  • Tulostetut A4-paperit teipataan tai liimataan reunoista yhteen. Näin siitä muodostuu isompi kaava-arkki.
  • Mikä parasta, saat kaavat heti tilauksen teon jälkeen käyttöösi!
  • Kuvalliset tulostusohjeet PDF-kaavoihin
  • Kuvallisia ompeluohjeita blogista

Haluatko ommella kaavoilla valmiita vaatteita ja myydä niitä? Hanki myyntilisenssi! Lisenssin avulla voit valmistaa valmiita vaatteita ja asusteita myyntiin. Lue myyntilisensseistä lisää täällä.

Liity mukaan sisäpiiriin!