Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Bath Time – huppupyyhe

Muhkeasta vohvelista ompelet mainiot huppupyyhkeet lapsille. Loistava lahja pukin konttiin!

Bath Time – huppupyyhe on ommeltu vohvelikankaasta, joka on 100 % puuvillaa. Vohvelikankaasta tehdyt pyyhkeet ovat pehmoisia ja hellivät pienten lasten ihoa. Pienempi huppupyyhe sopii vauvasta taapero ikäiseksi asti. Pyyhkeen koko on 80 x 80 cm. Isompi huppupyyhe soveltuu taapero ikäisestä aina alakoulun ensimmäisille luokille. Isomman pyyhkeen koko on 120 cm x 120 cm. Pyyhkeessä on ripustuslenkki, jonka avulla pyyhkeen saa roikkumaan.

Suloisessa Panda huppupyyhkeessä on korvat hupun reunoissa. Silmät ja nenä on applikoitu huppuosaan kiinni ompelukoneen siksakilla. Hupun etureuna on huoliteltu vinonauhalla, joka on 100 % puuvillaa. Huppu osa on yksinkertaisesta kankaasta. Pyyhkeen reunat on huoliteltu huoliteltu vinonauhalla, joka on 100 % puuvillaa. Panda vohvelipyyhkeen voit ommella kahdessa eri koossa.

Räyh! -huppupyyhkeessä on silmät applikoitu huppuosaan kiinni ompelukoneen siksakilla. Hupun etureunaan on ommeltu hampaat luomaan hauskaa ilmettä pyyhkeeseen. Huppu on ommeltu kaksinkertaisesta kankaasta. Räyh! -pyyhkeen reunat on huoliteltu huoliteltu vinonauhalla, joka on 100 % puuvillaa. Räyh! -vohvelipyyhkeen voit ommella kahdessa eri koossa.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 30 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.