Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Paperiset Ompelukaavat

Selkeät, helpot ja aloittelija ystävälliset ompelukaavat saat kätevästi netistä tilaamalla!

Valikoima koostuu naisten-, lasten-, miesten- ja asusteiden ompelukaavoista. Helppous ja mukavuus on tuotteidemme lähtökohta. Tästä syystä suurin osa ompelukaavoistamme on joustaville kankaille suunniteltu. Tuotteiden lähtökohtana on selkeys ja ymmärrettävät kaavat ja ohjeet. Testaamme uudet kaavat harrasteompelijoiden keskuudessa ennen myyntiin tuloa.

Naisten ompelukaavat valikoimasta löydät naisten mekkojen ja tunikoiden kaavoja, paitoja ja huppareita, housuja sekä naisten ulkovaatteiden kaavoja. Ompelukaavoista löytyy yksityiskohtia, joilla saa perusvaatteen heräämään henkiin. Etsit sitten legginsejä tai ulkoiluun sopivia vaatteita, meiltä löydät nämä kaikki.

Lasten ompelukaavat valikoimasta löytyy ihania röyhelö- ja hulmuhelmaisia mekkoja, jotka pyörivät leikeissä mukana. Ompele mekon kanssa mätsäävät Rusettipanta ja Pompulat samasta kankaasta! Mekkojen kaveriksi ompelet mukavat legginsit.
Ompele lapselle mukavat hupparit tai collegepaidat joustocollegesta. Malleista löytyy vetoketjullista, hupullista, kauluksellista ja perus collegepaitaa. Aarteen kerääjän valinta housuihin on Hidden Treasure, jossa leikkaussaumat sivussa ja isot taskut!

Miesten ompelukaavat valikoimasta löydät rentoiluun collegehousuja ja hauskan jumpsuitin! Perus collegehousut on aina varma valinta, mutta kokeile myös hauskoja sivutaskullisia collegehousuja! Perus t-paita on aina varma valinta ja näistäkin löytyy useampi erilainen vaihtoehto.
Miesten hupparit ja erilaiset collegepaidat eivät jätä ketään kylmäksi. Siistit nahkaiset yksityiskohdat tuo vaatteeseen ilmettä todella paljon!

Valikoimasta löydät kymmeniä erilaisia kaavoja paitojen, housujen, legginsien, mekkojen, huppareiden, ulkovaatteiden ja asusteiden ompeluun. Ompelitpa sitten lapsille tai aikuisille. Aloita helposta t-paidasta kuvallisten ohjeiden kera tai haasta itseäsi ompelemalla softshell-kankaasta ulkoilutakki.

Paperinen kaava?

Paperinen ompelukaava on kokonainen kaava-arkki. Tätä ei tarvitse teipata, kuten A4 vaan on suoraan paketista valmis käyttöön.

Mikä on paperikaava?

  • Paperikaava sisältää yhden tai useamman ison kaava-arkin.
  • Paperikaavan mukana toimitetaan ompeluohjeet malleihin.
  • Kaava-arkilta voit jäljentää haluamasi koot.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Muista myös Jujunan blogi, jossa kuvallisia ompeluohjeita, kaavan muokkausohjeita sekä muita hyödyllisiä vinkkejä ompeluun.

Haluatko ommella kaavoilla valmiita vaatteita ja myydä niitä? Hanki myyntilisenssi! Lisenssin avulla voit valmistaa valmiita vaatteita ja asusteita myyntiin. Lue myyntilisensseistä lisää täällä.

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.