Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ulkovaatteet

PDF-kaava pelastaa, kun ulkovaatteiden ompelu inspiraatio iskee!

Lasten ulkovaatteiden kaavat valikoimaan on valittu ulkotakkien, ulkohousujen ja ulkohaalareiden kaavoja, jotka sopivat syksyyn ja alku kevääseen. Ompele ulkovaatteet suosikkikankaastasi ja nauti siitä, että voit pukea omalle lapselle itse tehdyt ulkovaatteet. Ei varmasti naapurilla ole samanlaisia!

Nykyaikaiset ulkovaatteiden materiaalit esimerkiksi softshell-kangas on nurjalta puolelta fleecemainen, jolloin se tuo myös lämpöä vaatteeseen. Softshell on ihanteellinen materiaali myös ommella, sillä se ei purkaannu. Softshell-kankaan pidät puhtaana kostealla pyyhkimällä. Näin on lapsen ulkovaatteet nopeasti puhdistettu ja valmiina uusiin leikkeihin.

Ulkovaatteet lasten tarpeet huomioiden

Malleissa on pohdittu lapsen tarpeita ulkoillessa. Vaate ei missään nimessä saa kiristää vaan vaatteessa pitää olla tilaa leikkiä, liikkua, juosta, pomppia ja kiipeillä. Jos suosit kerrospukeutumista lapsen kanssa, näihin malleihin mahtuu kerros, jos toinenkin alle.

Kulutusta vaativat pepun- ja polvien kohdat suojataan paksummalla ja kulutusta kestävällä Esntex-kankaalla, jotta ulkovaatteet säilyisivät pidempään parempina. Lapsi voi huoletta kontata ja laskea pyllymäkeä, ilman että vaatteet kuluvat heti puhki.

Ompele helpot takit, housut ja haalarit ulkoiluun

Lasten ulkovaatteiden kaavat soveltuu vauvasta lähes teini-ikäiseen saakka. Laajan koko valikoiman vuoksi ompelet samalla kaavalla vaikka joka vuosi uudet ulkovaatteet lapsille! Kurkista blogista vinkit ulkovaatteiden ompeluun. Saat sieltä paljon hyvää perustietoa ulkovaatteiden ompelusta. Muistathan valita ulkovaatekankaille Microtex-neulan (80- tai 90-kokoinen), jolloin ompelu on sujuvampaa.

Ompeletko ensimmäistä kertaa ulkovaatteita? Ei hätää! Lasten softshell takkien-, housujen- ja haalarien ompelukaavat sopivat loistavasti myös ensikertalaiselle. Malleissa ei ole vuoria, vaan reunat huolitellaan alavaroilla. Olemme panostaneet kaavojen ja ohjeiden selkeyteen ulkovaatteiden kohdalla entisestään. Ohjeet ovat saaneet paljon ylistystä ja kehuja, myös ensikertalaisilta!

Mikä on PDF-kaava?

  • Verkkokaupasta ostettava kaava, joka on PDF-muodossa.
  • Kaava ladataan tilausvahvistuksesta, joka tulee sinulle ilmoittamaasi sähköpostiin.
  • Kaava tulostetaan kotona itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille.
  • Tulostetut A4-paperit teipataan tai liimataan reunoista yhteen. Näin siitä muodostuu isompi kaava-arkki.
  • Mikä parasta, saat kaavat heti tilauksen teon jälkeen käyttöösi!
  • Kuvalliset tulostusohjeet PDF-kaavoihin
  • Kuvallisia ompeluohjeita blogista

Haluatko ommella kaavoilla valmiita vaatteita ja myydä niitä? Hanki myyntilisenssi! Lisenssin avulla voit valmistaa valmiita vaatteita ja asusteita myyntiin. Lue myyntilisensseistä lisää täällä.

Liity mukaan sisäpiiriin!