Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Sweet Dreams Cutie

Ompele simppeli yömekko trikoosta lapselle tai lahjaksi!

Sweet Dreams Cutie on lasten pitkän mallinen yömekko paleleville vilukissoille. Tässä yöpaidassa saat nukuttua yösi levollisesti sekä mukavasti, kun sen ompelee suosikki kankaasta. Ylellisen ja unelman pehmeän lasten yöpuvun saat, kun mekko ommellaan ohuesta merino- tai silkkivillasta puuvilla-elastaanitrikoon sijasta. Pehmeämmän ja ihoa hellivän lopputuloksen saat kun ompelet yöpaidan trikoon sijasta bambu- tai interlocktrikoosta.

Pitkässä yömekossa on kauniisti kaartuva pyöristetty helma edessä ja takana. Mekko on mukavan väljäksi mitoitettu, jotta siinä olisi mukava nukkua. Väljä ja pitkä malli ei kiristä yön aikana. Pue jalkaan villasukat, niin saat lämmikettä myös jaloillesi ja yöunien laatu on taattu vaatetuksen osalta. Ohut ja pehmeä trikoo on sopivan paksu yövaatteisiin ja niistä tehdyillä vaatteilla on miellyttävä nukkua.

Sweet Dreams Cutie yömekko on nilkkapituiseksi kaavoitettu. Siinä on myös lyhyet hihat. Sweet Dreams Cutie mekossa on kauniisti kaartuva helma edessä ja takana. Helma on takaa hieman pidempi kuin edestä. Helma ja hihansuut on viimeistelty pienellä huomaamattomalla käänteellä. Pääntiellä on samasta kankaasta tehty kaksinkertainen kapea kaitale, jotta pääntiestä ei tulisi liian paksu. Pääntien ja kaitaleen sauma on tikattu kaksoisneulalla litteäksi. Mekon sivusaumat on kaavoitettu hieman kaareviksi.

Lasten yöpaita on suunniteltu ja kaavoitettu ensisijaisesti joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle. Kaavat on sarjottu lasten C-mitoitusjärjestelmän mukaan. Tästä lasten ompelukaavasta löytyy koot 80-164 cm, jolloin kaavalle löytyy käyttöikää reilusti lapsen kasvaessa. Valikoimassa myös naisten yömekko Sweet Dreams, jossa kokoina 32-56.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 15 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.