Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Narureppu – Street Bag

Monikäyttöinen narureppu sopii jumppakassiksi ja rannalle mukaan otettavaksi. Sisällä oleva vetoketjutasku pitää avaimet ja puhelimen tallessa.

Narureppu – Street bag on ommeltu likaa ja vettä hylkivästä kankaasta. Reppu on vuoritettu ja sisäpuolella on yksi vetoketjutasku, johon voit laittaa avaimet ja puhelimen. Repun leveys on n. 32 cm ja korkeus n. 38 cm. 

Narurepun kulmat on vahvistettu ja ne on tikattu päällikappaleeseen kiinni. Vahvikkeisiin on kiinnitetty sirkkarenkaat. Vahvikkeet kannattaa tehdä puuvillakankaasta, joka vahvistetaan vielä tukikankaalla. Näin päällimateriaali voi olla mitä vain eikä tarvitse miettiä kestääkö materiaali silitystä. Narurepun päälliosa kääntyy nurjalle puolelle. Vuoriosa pysyy kauniisti repun sisäpuolella eikä vilku oikealle puolelle. Repun yläreunaa kiertää narut nauhakujassa. Nauhakujan reunat on viimeistelty käänteellä, jotta lopputulos olisi siisti.

Päälliosan materiaaliksi kannattaa valita likaa ja vettä hylkivä materiaali, esim. erilaiset laminoidut, nyloniset tai polyesteriset ulkoilukankaat sopivat hyvin. Neliöpaino voi olla 50-150 g neliö. Mitä paksumpi materiaali, sen jämäkämpi reppu on.
Vuoriksi kannattaa valita jokin liukaspintainen materiaali. Vuorin ja päällisen voi tehdä samasta kankaastakin.
Molemmissa mallikappaleissa on käytetty 8 mm kokoisia sirkkarenkaita. Musta nyöri on 12 mm levyistä litteää nauhaa ja vaaleanpunainen 5 mm pyöreää nyöriä.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 15 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!