Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat

Selkeät, helpot ja aloittelija ystävälliset ompelukaavat netistä saat kätevästi tilaamalla, vaikka omalta kotisohvalta!

Kaavavalikoima on vuosien aikana kasvanut suureksi ja tällä hetkellä löydätkin yli 500 erilaista kaavamallia. Kaavavalikoimamme koostuu erilaisista naisten-, lasten-, miesten- ja asusteiden ompelukaavoista. Malleja suunniteltaessa pyrin miettimään kaavan mahdollisimman monipuoliseksi, jotta siitä olisi iloa pitkään.

Helpot ja nopeasti ommeltavat mallit

Helppous ja mukavuus on tuotteidemme lähtökohta. Kiireisessä arjessa aikaa tuntuu olevan kovin vähän ja harrastukselle ei välttämättä jää niin paljon aikaa kuin toivoisi. Tästä syystä suurin osa ompelukaavoistamme on joustaville kankaille suunniteltu. Ne ovat simppeleitä ja nopeasti ommeltavissa.

Harrastelijalle sopivat ompelukaavat

Tuotteiden lähtökohtana helppouden ja nopeasti ommeltavien mallien lisäksi selkeys. Kaava-arkkeihin ja ompeluohjeisiin olen panostanut totisesti. Ompeluohjeet on kirjoitettu ”yksi asia kerrallaan” -metodin mukaan. Selkeät ohjeet ovat saaneet todella paljon kiitosta eri tasoisilta ompelijoilta.
Kaava-arkeissa sama selkeys ja helppo lukuisuus jatkuu. Näin takaamme tyytyväiset käyttäjät, jotka voivat keskittyä vain ompeluun.

Naisten ompelukaavat

Naisten kaavoista löytyy laajasti erilaisia mekkojen, tunikoiden, paitojen, hupparien, legginsien, housujen, uimavaatteiden ja ulkovaatteiden kaavoja. Asusteita unohtamatta! Ompelukaavoista löytyy yksityiskohtia, joilla saa perusvaatteen heräämään henkiin. Etsit sitten legginsejä tai ulkoiluun sopivia vaatteita, meiltä löydät nämä kaikki. Panostamme kaavoitukseen ja hyvään istuvuuteen. Ymmärrän naisten erilaisia vartaloita ja tarpeita. Naisen kaavoissa koot 32-56.

Lasten ompelukaavat ja laaja kokoskaala 

Lasten ompelukaavoissa on laajasti kokoja aina 80 cm 164 cm asti. Lapsille löytyy ihania röyhelö- ja hulmuhelmaisia mekkoja, jotka pyörivät kauniisti. Ompele mekon kanssa mätsäävät Rusettipanta ja Pompulat samasta kankaasta! Mekkojen kaveriksi ompelet mukavat legginsit.

Ompele lapselle mukavat hupparit tai collegepaidat joustocollegesta. Malleista löytyy vetoketjullista, hupullista, kauluksellista ja perus collegepaitaa. Aarteen kerääjän valinta housuihin on Hidden Treasure, jossa leikkaussaumat sivussa ja isot taskut!

Miesten ompelukaavat

Emme ole unohtaneet perheen miesväkeä, vaan meillä on myös heille ompelukaavoja. Ompele puolisolle, isälle, sukulaiselle tai vaikka naapurille t-paitoja, collegehousuja, aluskerrastoja ja alusasuja, huppareita tai ulkovaatteita. Miesten kaavoissa koot 44-66.

Perus collegehousut on aina varma valinta, mutta kokeile myös hauskoja sivutaskullisia collegehousuja! Perus t-paita on aina varma valinta ja näistäkin löytyy useampi erilainen vaihtoehto.
Miesten hupparit ja erilaiset collegepaidat eivät jätä ketään kylmäksi. Siistit nahkaiset yksityiskohdat tuo vaatteeseen ilmettä todella paljon!

Liity mukaan sisäpiiriin!