Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat

Selkeät, helpot ja aloittelija ystävälliset ompelukaavat saat kätevästi netistä tilaamalla!

Valikoima koostuu naisten-, lasten-, miesten- ja asusteiden ompelukaavoista. Helppous ja mukavuus on tuotteidemme lähtökohta. Tästä syystä suurin osa ompelukaavoistamme on joustaville kankaille suunniteltu. Tuotteiden lähtökohtana on selkeys ja ymmärrettävät kaavat ja ohjeet. Testaamme uudet kaavat harrasteompelijoiden keskuudessa ennen myyntiin tuloa.

Naisten ompelukaavat valikoimasta löydät naisten mekkojen ja tunikoiden kaavoja, paitoja ja huppareita, housuja sekä naisten ulkovaatteiden kaavoja. Ompelukaavoista löytyy yksityiskohtia, joilla saa perusvaatteen heräämään henkiin. Etsit sitten legginsejä tai ulkoiluun sopivia vaatteita, meiltä löydät nämä kaikki.

Lasten ompelukaavat valikoimasta löytyy ihania röyhelö- ja hulmuhelmaisia mekkoja, jotka pyörivät leikeissä mukana. Ompele mekon kanssa mätsäävät Rusettipanta ja Pompulat samasta kankaasta! Mekkojen kaveriksi ompelet mukavat legginsit.
Ompele lapselle mukavat hupparit tai collegepaidat joustocollegesta. Malleista löytyy vetoketjullista, hupullista, kauluksellista ja perus collegepaitaa. Aarteen kerääjän valinta housuihin on Hidden Treasure, jossa leikkaussaumat sivussa ja isot taskut!

Miesten ompelukaavat valikoimasta löydät rentoiluun collegehousuja ja hauskan jumpsuitin! Perus collegehousut on aina varma valinta, mutta kokeile myös hauskoja sivutaskullisia collegehousuja! Perus t-paita on aina varma valinta ja näistäkin löytyy useampi erilainen vaihtoehto.
Miesten hupparit ja erilaiset collegepaidat eivät jätä ketään kylmäksi. Siistit nahkaiset yksityiskohdat tuo vaatteeseen ilmettä todella paljon!

Valikoimasta löydät kymmeniä erilaisia kaavoja paitojen, housujen, legginsien, mekkojen, huppareiden, ulkovaatteiden ja asusteiden ompeluun. Ompelitpa sitten lapsille tai aikuisille. Aloita helposta t-paidasta kuvallisten ohjeiden kera tai haasta itseäsi ompelemalla softshell-kankaasta ulkoilutakki.

OHJEITA OMPELUUN

PAPERINEN KAAVA?

Paperinen ompelukaava on iso kaava-arkki eli se perinteinen valmiiksi tulostettu iso kaava-arkki.

Kaavat toimitetaan:

  • Yksi tai useampi (A3, A2, A1 tai A0 kokoinen) valmiiksi tulostettu musta-valkoinen iso kaava-arkki
  • Sitä ei tarvitse koota ja teipata
  • Voit suoraan jäljentää haluamasi kaavat kaava-arkilta.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

PDF-KAAVA?

Kun inspiraatio iskee ja tarvitset kaavan, on PDF-kaava vastaus ongelmiisi.

Kaavat tulostetaan:

  • Itse kotona, omalla tulostimella
  • Kaavat tulostetaan usealle A4-kokoiselle paperille
  • Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi
  • Mikä parasta, saat kaavat heti tilauksen teon jälkeen käyttöösi!