Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Lasten ompelukaavat

Lasten ompelukaavat paperisina ompelukaavoina

Lasten ompelukaavat, joita voit käyttää vuoden ympäri. Nämä ompelukaavat ovat sinulle, joka arvostat helppoutta, nopeutta sekä mukavuutta. Lasten valikoimassa on paljon ompelukaavoja eri ikäisille ja kokoisille lapsille.

Lasten kaavamallit koostuu tarkoin ja huolellisesti valituista ompelukaava malleista. Lasten mallit suunnittelemme ensisijaisesti mukavuus ja käytännöllisyys edellä, ulkonäöstä ei kuitenkaan tingitä.

Mukavuus ja suuri koko valikoima

Mallimme ovat pääosin neuloskankaille suunniteltu, koska vaatteen käytettävyys ja mukavuus on meille tärkeä seikka. Erilaiset kaavamallit varmistavat, että jokaiselle löytyy mieleinen malli. Laajan kokoskaalan ansiosta ompelukaavoja voi käyttää, vaikka lapsi kasvaa. Suurin osa lasten ompelukaavoista sisältää koot 80 cm aina 164 cm asti.

Helpot ja nopeasti ommeltavat mallit

Tarjoamme sinulle t-paidat, topit, alusasut, kerrastot, mekot, hameet, tunikat, hupparit, housut, legginsit ja ulkovaatteet. Helpot ja selkeät kaava-arkit ja ohjeet helpottavat ompelua huimasti. Jujunan blogiin on koottu lukuisia kuvallisia ompeluohjeita, jotka helpottavat ompeluasi. Sinun tarvitsee valita vain maailman kaunein kangas ja ompelu voi alkaa!

Laatutakuu 

Testaamme jokaisen kaavamallin ennen myyntiin laittoa. Omat poikani ovatkin olleet usein testaamassa malleja ja niiden käyttökelpoisuutta. Minun lisäkseni myös eri tasoiset harrastajat ovat testanneet mallit ennen myyntiin tuloa. Tällä tavoin voidaan testata ohjeiden toimivuutta erilaisilla ompelijoilla.

Mikä on paperikaava?

  • Paperikaava sisältää yhden tai useamman ison kaava-arkin.
  • Paperikaavan mukana toimitetaan ompeluohjeet malleihin.
  • Kaava-arkilta voit jäljentää haluamasi koot.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Muista myös Jujunan blogi, jossa kuvallisia ompeluohjeita, kaavan muokkausohjeita sekä muita hyödyllisiä vinkkejä ompeluun.

Haluatko ommella kaavoilla valmiita vaatteita ja myydä niitä? Hanki myyntilisenssi! Lisenssin avulla voit valmistaa valmiita vaatteita ja asusteita myyntiin. Lue myyntilisensseistä lisää täällä.

Liity mukaan sisäpiiriin!