Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Naisten ompelukaavat

Naisten ompelukaavat paperikaavoina

Naisten ompelukaavat valikoimamme koostuu tarkoin ja huolellisesti valituista ompelukaava malleista. Ymmärrämme kiireistä arkea ja vähäistä ompeluaikaa, siksi lähtökohtaisesti suunnittelemme mallit helposti ja nopeasti toteutettaviksi. Arvostamme jokaista vartaloa ja tästä syystä naisten ompelukaavoista löytyy laajasti kokoja: 32-56. 

Naisten ompelukaava malleihin on päämateriaaliksi valittu neulokset, kuten joustava puuvilla-elastaanitrikoo, miellyttävä joustocollege sekä pehmoinen merinovilla. Naisten uimapuku-, bikini ja urheiluvaatteissa suosimme urheiluneulosta, joka tunnetaan myös lycrana. 

Mallimme ovat pääosin neuloskankaille suunniteltu, koska vaatteen käytettävyys ja mukavuus on meille tärkeä seikka. Joustavista kankaista valmistetut vaatteet joustavat liikkeidesi mukana ja niillä on miellyttävä touhuta arjen askareita.

Nosta persoonasi esiin 

”Vaatteet on mun aatteet”. Näin kuuluu vanha sanonta. Toisille vaatteet ovat vain vaatteet, mutta toiset haluavat ilmentää sillä omaa persoonaa, ajatusmaailmaa tai elämäntapaa. Kun valitset juuri sinun näköisiä kankaita ja sinun näköisiä ompelukaavoja, saat upean persoonasi esiin. Oman näköiset vaatteet nostavat mielialaasi. Voit olla ylpeä tekemistäsi vaatteista ja näyttää kauniilta vuoden jokaisena päivänä!

Helpot ompelukaavat naisille

Simppelit, helpot ja nopeasti ommeltavat naisten ompelukaavat ovat arjen pelastus. Ompeletko ensimmäisiä kertoja? Jujunan blogiin on koottu monta kuvallista ompeluohjetta, jotka auttavat ja tukevat sinua ompelun aikana. 

Etsitkö naisten t-paita kaavaa, johon voit käyttää kauniin kuosikankaan? Miten olisi elegantti ja ajaton A-linjainen naisten mekko? Naisten maximekko sopii rannalle, mökille ja kaupungilla tepasteluun. Naisten collegehousut ja collegepaidat ovat vuodesta toiseen vaatekaapin kulmakiviä rennomaan menoon.

Paperikaava?

Paperinen ompelukaava on iso kaava-arkki eli se perinteinen valmiiksi tulostettu iso kaava-arkki.

Kaavat toimitetaan:

  • Yksi tai useampi (A3, A2, A1 tai A0 kokoinen) valmiiksi tulostettu musta-valkoinen iso kaava-arkki
  • Sitä ei tarvitse koota ja teipata
  • Voit suoraan jäljentää haluamasi kaavat kaava-arkilta.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.