Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Wavy Warmers – rypytetyt säärystimet

Ompele kauniit ja lämpimät säärystimet merinovillakankaasta. Säärystimien molemmat puolet ovat poimutettu Framilon-joustonauhalla.

Wavy Warmers – rypytetyt säärystimet on ommeltu lämpöisestä merinovillaneuloksesta. Säärystymien molemmat sivut on poimutettu Framilon-joustonauhaa käyttäen. Toinen joustonauha ommellaan keskelle kangasta ja toinen suoraan saumaan. Framilon-joustonauha tukee ja pitää rypytyksen jämäkkänä myös käytössä. Säärystimien poimutus on kiva yksityiskohta tavallisiin säärystimiin verrattuna. Samalla malliin tulee muhkeutta ja sopivasti väljyyttä.

Säärystimen valmis korkeus on 40 cm ja ulottuvat nilkasta n. polvitaipeeseen. Rypytetyt säärystimet lämmittävät nilkkoja ja pohkeita ja ovat mainio lisä vaatetukseen näyttävänä asusteena. Ne sopivat joka päiväiseen käyttöön. Säärystimien ylä- ja alareuna on huoliteltu käänteellä, joka on tikattu joustavalla ompeleella (esim. kaksoisneula, peitetikki tai muu vastaava hyvin joustava ommel).

Kaava on kaavoitettu merinovillaneulokselle sekä -interlockille, jota tarvitset kaikkiin kokoihin 70 cm. Lisäksi tarvitset 6 mm levyistä, hyvin joustavaa Framilon-joustonauhaa.

Kaavoista on saatavilla koot seuraaville pohkeenympäryksille: 30 cm, 33 cm, 36 cm, 39 cm, 42 cm, 45 cm, 47 cm, 50 cm, 53 cm, 57 cm ja 60 cm.
Rypytetyt säärystimet voidaan ommella myös muista joustavista materiaaleista. Tällöin tulee huomioida koko. Jos kangas joustaa vähemmän, tulee sinun valita isompi koko kaavasta. Koko valitaan oman pohkeen ympäryksen mukaan.
Muista myös tavallisten säärystimien ompelukaava!

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 8 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!