Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Jujunan joulukalenteri on täällä taas!
24 luukkua, 24 ompelijalle sopivaa yllätystä.

Infoa joulukalenterin toiminnasta. Luethan tarkasti!

⭐ Kalenterissa on 24 luukkua.

⭐ Facebook-sivuille sekä Instagramiin julkaistaan uusi postaus kun vuorokausi vaihtuu. Postaus sisältää linkin luukkuun.

⭐ Joulukalenteriluukusta klikataan vielä tuotteeseen tai arvontapostaukseen (jotta tuotteiden linkit toimivat myös jälkikäteenkin, eli tekninen syy).

⭐ Uusi luukku aukeaa kun vuorokausi vaihtuu.

⭐ Joulukalenterissa on tänä vuonna ennätyspaljon ilmaisia kaavoja. Lisäksi maksullisia kaavoja. Kaikki kaavat ovat uusia. Osa soveltuu myös joululahjoiksi.

Tilauksia voi poikkeuksellisesti yhdistää joulukalenterin (1.-24.12.) aikana. Huomioithan, että ensimmäisen tilauksen tulee ylittää postikulurajan (50,00 €), jotta ilmaisen toimituksen saa. Ei riitä että viiden eri tilauksen tuotteet ylittää postikulurajan. Valitsethan siis ensimmäiseen postikulut jos tilauksen arvo jää alle 50,00 €.

Jos haluat tilauksen jäävän odottamaan eikä sitä saa postittaa, kirjoita tilauksen yhteyteen ”Tilauksen kommentit” -kohtaan, että ”JÄTETÄÄN ODOTTAMAAN”.

⭐ Jos haluat yhdistää tilauksiasi ja saada kaikki samassa paketissa, käytä kassalla toimitustapana ”Joulukalenteri”, jolloin toisia toimituskuluja ei veloiteta.

⭐ Kun haluat tilauksesi postitettavan, kirjoita lisätietokohtaan ”saa postittaa, sekä kaikkien tilausten tilausnumero”. Tämä helpottaa huomattavasti tilausten pakkaamista.