Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Jujunan joulukalenteri on täällä taas! 24 luukkua, 24 ompelijalle sopivaa yllätystä.

Infoa joulukalenterin toiminnasta. Luethan tarkasti!

⭐ Luukut aukevat tälle sivulle joulukuussa 1.-24.12. välisenä aikana.

⭐  Kalenterissa on 24 luukkua. Luukku sisältää ompelukaavan, tarjouksen, arvonnan tai muuta ompeluun liittyvää.

⭐ Uusi luukku aukeaa kun vuorokausi vaihtuu.

⭐ Jos päivän luukku sisältää tarjouksen, on se voimassa vain sinä päivänä. Muista tehdä tilaus, sillä jälkikäteen tarjoushintoja ei hyvitetä.

⭐ Joulukalenteriluukusta klikataan vielä linkkiä, joka siirtää sinut tuotteeseen tai arvontapostaukseen (näin tehdään, jotta tuotteiden linkit toimivat myös jälkikäteenkin, eli täysin tekninen syy).

Tilauksia voi poikkeuksellisesti yhdistää joulukalenterin (1.-24.12.) aikana. Huomioithan, että ensimmäisen tilauksen tulee ylittää postikulurajan (70,00 €), jotta ilmaisen toimituksen saa. Ei riitä että viiden eri tilauksen tuotteet ylittää postikulurajan. Valitsethan siis ensimmäiseen postikulut, jos tilauksen arvo jää alle 70,00 €.

Jos haluat tilauksen jäävän odottamaan eikä sitä saa postittaa, kirjoita tilauksen yhteyteen ”Tilauksen kommentit” -kohtaan, että ”JÄTETÄÄN ODOTTAMAAN”.

⭐ Jos haluat yhdistää tilauksiasi ja saada kaikki samassa paketissa, käytä kassalla toimitustapana ”Joulukalenteri”, jolloin toisia toimituskuluja ei veloiteta.

⭐ Kun haluat tilauksesi postitettavan, kirjoita lisätietokohtaan ”saa postittaa, sekä kaikkien tilausten tilausnumero”. Tämä helpottaa huomattavasti oikeiden tilausten yhdistämistä sekä pakkaamista.

Liity mukaan sisäpiiriin!