Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Säärystimet

Ompele kauniit ja lämpimät säärystimet merinovillakankaasta.

Säärystimet on ommeltu lämpöisestä kuvioidusta merinovillaneuloksesta. Mallin kaavoituksessa on huomioitu pohkeen ja nilkan muoto. Muotoillun kaavan vuoksi säärystimet pysyvät napakkana jaloissa eivätkä tipahtele käytössä nilkkaan. Huomioithan säärystimiä ommellessasi, että oman pohkeen ja nilkan koko saattaa olla eri kokoinen kuin kaavaan on ajateltu. Kavenna sieltä missä on liikaa väljyyttä tai lisää siihen kohtaan missä tuntuu kiristävältä.

Säärystimen korkeus on 40 cm ja ulottuvat nilkasta n. polvitaipeeseen. Säärystimien ylä- ja alareuna on huoliteltu käänteellä, joka on tikattu joustavalla ompeleella (esim. kaksoisneula, peitetikki tai muu vastaava hyvin joustava ommel).

Säärystimet lämmittävät nilkkoja ja pohkeita ja ovat mainio lisä vaatetukseen näyttävänä asusteena. Ne sopivat joka päiväiseen käyttöön. Säärystimien ylä- ja alareuna on huoliteltu käänteellä, joka on tikattu joustavalla ompeleella (esim. kaksoisneula, peitetikki tai muu vastaava hyvin joustava ommel).

Kaava on kaavoitettu merinovillaneulokselle sekä -interlockille, jota tarvitset kaikkiin kokoihin 45 cm verran.Kaavoista on saatavilla koot seuraaville pohkeenympäryksille: 30 cm, 33 cm, 36 cm, 39 cm, 42 cm, 45 cm, 47 cm, 50 cm, 53 cm, 57 cm ja 60 cm.
Säärystimet voidaan ommella myös muista joustavista materiaaleista. Tällöin tulee huomioida koko. Jos kangas joustaa vähemmän, tulee sinun valita isompi koko kaavasta. Koko valitaan oman pohkeen ympäryksen mukaan.

Muista myös kauniit Wavy Warmers-ryppysäärystimet.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 9 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!