Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Heijastava tassu – silityskuva

Suloinen heijastava tassu piristää pipoa ja heijastaa pimeässä!

Heijastava tassu – silityskuva on mitä mainioin yksityiskohta pipoon, takin hihaan, housujen lahkeeseen tai hanskoihin. Heijastavan pinnan ansiosta se sopii ulkovaatteisiin ja -asusteisiin erinomaisesti. Tassulla on leveyttä 6,3 cm ja korkeutta 5,5 cm. Kokonsa vuoksi se sopii lasten- ja aikuisten vaatteisiin ja asusteisiin.

Heijastava pinta toimii samalla tavalla kuin oikeat heijastimet. Heijastava tassu – silityskuva on leikattu tukevasta, pitkäikäisestä sekä hyvin heijastavasta silityskalvosta. Silityskalvo pysyy kuin tauti, kun se on kunnolla kiinnittynyt. Tarvitset vain silitysraudan, palan leivinpaperia sekä kovan alustan. Kuvan kiinnittämiseen ei tarvita voimaa, koska voit painaa silitysrautaa koko painollasi.

Silityskuvat sopivat kiinnitettäviksi esimerkiksi näihin malleihin:

Silityskuvia voit kiinnittää luonnonkuituihin kuten puuvillaan ja pellavaan sekä polyesteriin. Kuva sopii kiinnitettäväksi kudottuihin sekä neulottuihin (trikoot, colleget) kankaisiin. Ennen kuvan kiinnitystä (tai ostamista), tarkista, kestääkö materiaalisi 2 pisteen silitystä. Silityskuva on helpoin kiinnittää leikattuihin kankaisiin ennen ompelua, jolloin pienempien lastenvaatteiden saumat eivät ole tiellä. Kun kiinnität silityskuvaa, huomioithan, että laitat höyrytoiminnon pois päältä. Suojaa silitysrauta ja kuva laittamalla leivinpaperia kiinnityksen ajaksi. Oikein kiinnitettynä silityskuvat ovat pitkäikäisiä ja kestävät toistuvaa pesua. Muistathan kääntää vaatteen nurinpäin ennen pesua.

Silityskuva info:

  • Heijastava tassu – silityskuva on valmistettu ”cool flex” -silityskalvosta. Päällä oleva suojamuovi poistetaan kuvan päältä, kun se tuntuu viileältä.
  • Kalvo on Öko-Tex Standard 100 mukaista eli se ei sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.
  • Heijastavat silityskuvat on leikattu kalvosta, joka täytttää EN20471-standardin (erittäin hyvä näkyvyys pimeässä valon kohdistuessa).
  • Kiinnitetään silitysraudan ja kovan alustan päällä tai lämpöprässillä. Lämpötila 160 astetta / 2-3 pistettä silitysraudalla ja höyry toiminto pois päältä. Painoaika 15 sekuntia.
  • Kuvan mukana toimitetaan samaa silityskalvoa kuin silityskuva on. Kokeilla kiinnitystä tilkulle, ennen varsinaisen kuvan kiinnitystä.
  • Kiinnitysohjeet löydät Jujunan blogista, klikkaamalla alla olevaa kuvaketta sekä linkkinä tilausvahvistuksestasi.
  • Max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus kielletty.

2,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!