Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Merinovillapipo ja merinovilla tuubihuivi

Syksyllä ja alku talvesta tarvitsee lämpöisempää asustetta. Ompele pehmeästä ja lämpimästä merinovillasta kauniit asusteet.

Merinovillapipo ja merinovilla tuubihuivi on suunniteltu erittäin joustaville materiaaleille kuten merinovillaneulos ja -interlock tai ribbitrikoo. Merinovilla on pehmoinen ja lämmin materiaali, joka viilentää kuumalla ja lämmittää kylmällä. Voit ommella pipon ilman tupsuja, yhdellä tai jopa kahdella tupsulla. Näyttävyyttä saat pipoon kun ompelet yhden oikein ison tupsun! Jos pipoon ei halua taitetta, kaavaa lyhennetään taitteen verran molemmin puolin.

Merinopipo on päänmyötäinen ja siinä on tyylikäs kaksinkerroin taitettu alareuna. Pipon korkeutta kaavassa on pidennetty, jotta rento look säilyisi. Pipo jää hieman rypylle päälaella, mutta ei kuitenkaan liikaa että valuisi silmille tai roikkuisi niskassa. Pipon korkeus valmiina on koosta riippuen 17-19 cm. Alareunan taitteen korkeus on n. 10 cm.

Tuubihuivi on ommeltu kaksinkertaisesta merinovillasta, mutta se on ommeltu yhdestä isosta kappaleesta. Tuubihuivin valmis korkeus on n. 30 cm, joten se suojaa hyvin kaulaa. Huivi asettuu hieman rypylle päälle puettaessa. Tuubihuivi on väljäksi mitoitettu, jotta se sopisi useammalle käyttäjälle. Jos haluat lähes kaulaa myötäilevän tuubihuivin, ota huivin kaavan leveydestä senttejä pois haluttu määrä. Huivin saa puettua myös takin hupun alle, kankaan venyvyyden ansiosta.

60 cm korkeasta merinovillakangaspalasta saat leikattua pipon sekä huivin. Voit ommella pipon ja huivin toisiinsa sopivaksi. Materiaalin hyvän joustavuuden vuoksi pipo ja huivien käyttöikä on pitkä. Kaavat sopivat päänympäryksille 44-58. Tällä kaavalla ompelet pipot ja huivit vaikka koko suvulle! Kaavan mukana saat kirjallisen ompeluohjeen. Blogin puolelta löytyy kuvallinen ohje pipon ja huivin ompeluun. Linkki löytyy alta.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 10 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.