Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Yksiväriset, kimaltavat ja glitter-silityskuvat

Silityskuvat yksivärisinä, glitter- tai kimaltavina kuvina!

Yksiväriset kimaltavat ja glitter-silityskuvat vaatteisiin, joilla piristät lasten- ja aikuisten vaatteet, asusteet sekä muut tekstiilit. Kuvia löytyy useita erilaisia mm. ananas, bambi, muurahainen, peliohjain, #meneetunteisiin ja kettu. Kuvia saatavilla useissa eri väreissä sekä erilaisista kalvoista leikattuna.

Silityskuvat ovat silityskalvoista leikattuja käyttövalmiita kuvioita. Kuvat kiinnitetään silitysraudan tai lämpöprässin avulla tekstiiliin kiinni painamalla. Voit lukea lisää kiinnityksestä blogipostauksesta.

Silityskuvien mukana toimitetaan muutama pieni pala samaa silityskalvoa kuin itse kuva on. Näillä pienillä paloilla voit kalvon kiinnittämistä tilkulle ennen varsinaisen kuvan kiinnitystä. Muistathan käyttää aina leivinpaperia silityskuvan ja raudan välissä. Suojaat rautaa, vaatetta sekä silityskuvaa.

Silityskuvilla personoit vaatteet, asusteet ja muut tekstiilit

Erilaisten silityskuvien avulla piristät yksiväristä tai raidallista vaatetta. Valikoimassa useita kuvia eri kokoisina, eri värisinä sekä erilaisista kalvoista leikattuna.

Yksiväriset kimaltavat ja glitter-silityskuvat vaatteisiin on leikattu yksivärisistä kalvoista, glitter-kalvosta, jossa pieniä kimmeltäviä hippuja kalvon seassa, kauniisti valoa vasten kimaltelevasta kalvosta sekä tunto glitteristä, jossa todella upea kimallus sekä sormissa tuntuva glitter-pinta.

Silityskuvat kestävät käyttöä ja pesua

Jännitätkö ja mietitkö, pysyvätkö silityskuvat kiinni sekä kestääkö ne pesuja? Voin luvata sinulle, kun kiinnität silityskuvat ohjeen mukaan, kuvat kestävät käyttöä sekä pesua. Kuvat irtoavat vain silloin, jos ne ovat kiinnittyneet huonosti.

  • Yksivärinen kalvo: max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus sallittu
  • Glitter kalvo: max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus sallittu
  • Kimaltava kalvo: max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus sallittu
  • Tunto glitter kalvo: max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus sallittu

Turvalliset ja myrkyttömät silityskalvot

Yksiväriset kimaltavat ja glitter-silityskuvat on leikattu silityskalvoista, jotka eivät sisällä muovinpehmentimiä eli ftalaatteja. Silityskalvot on Öko-tex 100-standarin mukaisia eli kalvot on testattu ja hyväksytty sen osalta, etteivät ne sisällä terveydelle haitallisia tai oletettavasti terveydelle haitallisia kemikaaleja ja väriaineita.

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.