Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Piristä vaatteita valmiiksi leikatuilla silityskuvilla!

Silityskuvat vaatteisiin, joilla piristät ja personoit vaatteet, asusteet sekä muut tekstiilit. Nämä kuvat ovat heti käyttövalmiita eikä sinun tarvitse tehdä muutakuin kiinnittää kuva ohjeen mukaan. Jos arvostat helppoutta, on nämä kuvat sinulle!

Silityskuvat vaatteisiin ovat silityskalvoista leikattuja käyttövalmiita kuvioita, joita voidaan kiinnittää luonnonkuituihin sekä tekokuitu polyesteriin. Kuvat kiinnitetään silitysraudan tai lämpöprässin avulla tekstiiliin kiinni painamalla. Voit lukea lisää kiinnityksestä blogipostauksesta.

Silityskuvien mukana toimitetaan muutama pieni pala samaa silityskalvoa kuin itse kuva on. Näillä pienillä paloilla voit kalvon kiinnittämistä tilkulle ennen varsinaisen kuvan kiinnitystä. Muistathan käyttää aina leivinpaperia silityskuvan ja raudan välissä. Suojaat rautaa, vaatetta sekä silityskuvaa.

Silityskuvilla personoit vaatteet, asusteet ja muut tekstiilit

Erilaisten silityskuvien avulla piristät yksiväristä tai raidallista vaatetta. Valikoimassa useita erilaisia kuvia eri kokoisina, eri värisinä sekä erilaisista kalvoista leikattuna.

Valikoiman silityskuvat on leikattu yksivärisistä kalvoista, glitter-kalvosta, jossa pieniä kimmeltäviä hippuja kalvon seassa, kauniisti valoa vasten kimaltelevasta kalvosta sekä tunto glitteristä, jossa todella upea kimallus sekä sormissa tuntuva glitterpinta.

Lisänäkyvyyttä pipohin, hanskoihin, takkeihin sekä muihin tekstiileihin saat heijastavasta silityskalvosta. Heijastava silityskalvo on harmaan/hopean väristä, joka on myös sään kestävä.

Silityskuvat kestävät käyttöä ja pesua

Jännitätkö ja mietitkö, pysyvätkö silityskuvat kiinni sekä kestääkö ne pesuja? Voin luvata sinulle, kun kiinnität silityskuvat ohjeen mukaan, kuvat kestävät käyttöä sekä pesua. Kuvat irtoavat vain silloin, jos ne ovat kiinnittyneet huonosti. Muista kääntää vaate aina väärinpäin, jotta silityskuvio jää vaatteen sisäpuolelle. Silityskuva pysyy hyvänä sekä pidennät sen käyttöikää.

  • Yksivärinen kalvo: max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus sallittu
  • Glitter kalvo: max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus sallittu
  • Kimaltava kalvo: max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus sallittu
  • Tunto glitter kalvo: max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus sallittu
  • Heijastava kalvo: max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus sallittu

Turvalliset ja myrkyttömät silityskalvot

Silityskuvat tekstiileihin ovat turvallisia eivätkä ne sisällä muovinpehmentimiä eli ftalaatteja. Osa silityskalvoista on Öko-tex 100-standarin mukaisia eli tuotteet on testattu ja hyväksytty sen osalta, etteivät ne sisällä terveydelle haitallisia tai oletettavasti terveydelle haitallisia kemikaaleja ja väriaineita.

  • Yksiväriset-, glitter-, kimaltavat-, tunto glitter ja heijastavat silityskuvat ovat leikattu Öko-tex 100 standardin mukaisesta silityskalvosta.
  • Heijastavat silityskuvat ovat lisäksi leikattu EN20471 silityskalvosta, joka täyttää näkyvän vaatetuksen/heijastavan pinnan vaatimuksen pimeässä tai muussa vastaavassa tilanteessa.

Liity mukaan sisäpiiriin!