Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Mama kaavat 32-56

Etsitkö helppoja ja nopeasti ommeltavia äitiysvaatteiden kaavoja? Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan!

Mama kaavat on vastaus ongelmaasi kun etsit helppoja, simppeleitä ja nopeasti toteutettavia ompelukaavoja raskaus- tai imetysajan vaatteisiin. Tämä kaavapaketti koostuu yli 20 erilaista ompelukaavan mallista, joita voit käyttää raskaus- ja imetysaikana. Erilaisilla housuilla, legginseillä, topeilla, paidoilla, mekoilla sekä huppareilla valmistat itsellesi upean vaatekaappikokonaisuuden! Kaikissa ompelukaavan malleissa on runsaasti kokoja. Kokoina malleissa on 32-56 ja kaikki siltä väliltä.

Mama housut ompelukaavat sisältää 3 erilaisen alaosan mallia raskausajalle. Raskauden aikana vatsa ja muu vartalo kasvaa, jolloin tarvitsee odotusaikaan sopivampia vaatteita. Raskaus ja imetysajan vaatteiden ei tarvitse olla tylsiä, liian suuria tai vain isompaa vaatekokoa. Ompelemalla odotusajan vaatteet itse, saat juuri sinulle sopivia vaatteita. Mama housujen ja legginsien kaavojen kaavoituksessa on huomioitu kasvava vatsa eri tavoin.

Mama paidat ompelukaavat antaa sinulle mahdollisuuden ommella kauniista kankaista mukavia vaatteita raskaus- ja imetysaikaan. Kaavapaketti kätkee sisälleen 5 erilaista paidan ja topin mallia. Lantiomittaiset paidat ja topit on suunniteltu käytettäväksi odotusajasta aina imetyksen lopetukseen asti. Helpot ja simppelit mallit ompelet nopeasti ja vaivattomasti. Vaikka malleissa on yksityiskohtia, nämä mallit ompelet valmiiksi muutamassa tunnissa.

Mama mekot ompelukaavat antaa sinulle mahdollisuuden ommella kauniista kankaista mukavia vaatteita raskaus- ja imetysaikaan. Kaavapaketti kätkee sisälleen 6 erilaista mekon mallia. Polvi- ja maximittaiset mekot on suunniteltu käytettäväksi odotusajasta aina imetyksen lopetukseen asti. Helpot ja simppelit mallit ompelet nopeasti ja vaivattomasti. Vaikka malleissa on yksityiskohtia, nämä mallit ompelet valmiiksi muutamassa tunnissa.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Paperikaava – info:

  • Mama paidat paketti sisältää: 2 kaava-arkkia + ompeluohjeet.
  • Mama mekot paketti sisältää: 2 kaava-arkkia + ompeluohjeet.
  • Mama hupparit paketti sisältää: 2 kaava-arkkia + ompeluohjeet.
  • Mama housut paketti sisältää: 1 kaava-arkkia + ompeluohjeet.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

16,90 19,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!