Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Farkkuneula 130 / 705 H-J – Schmetz

Schmetzin laadukas Farkku-neula ompelukoneeseen.

Schmetz Farkkuneula 130 / 705 H-J on teräväkärkinen neula, joka soveltuu erinomaisesti erilaisten farkkukankaiden ompeluun. Neulassa on terävä kärki, joka menee ommellessa kudottujen kankaiden loimi- ja kudelankojen välistä. Neula ei vauroita kangasta ommellessa vaan lävistää kankaan helposti. Neula on vahvistettu, jotta se kestää ommellessa. Neulan toinen puoli on litteä ja sopii useimpiin ompelukoneisiin.

Neulan koko valitaan aina kankaan paksuuden ja ommeltavien kerrosten mukaan. Mitä ohuempi kangas, sen pienempi neula. Jos materiaali on keskipaksu, mutta ommeltavia kerroksia useampi, isompi neula varmistaa neulan kestävyyden ommellessa.

Vaihda neulasi isompaan tai kokonaan uuteen, silloin kun huomaat hyppytikkiä (jättää pistoja välistä), ommel ei säädöistä tai langan vaihdosta huolimatta korjaannu tai neulasi katkeaa.

Farkku-neuloja löydät neljää eri kokoa: 80, 90, 100 ja 110. Yksi paketti sisältää viisi saman kokoista neulaa.

  • 80 kokoinen soveltuu ohuille materiaaleille kuten ohut puuvilla farkku paitapuseroihin (neliöpaino n. 100-150 g).
  • 90 kokoinen neula soveltuu hieman paksummalle materiaalille, joista ommellaan housuja. Kankaan neliöpaino n. 200-250 g.
  • 100 kokoinen neula soveltuu paksummille materiaalille sekä useammalle kerroksille, joista ommellaan housuja ja takkeja. Kankaan neliöpaino n. 300-450 g.

Voit lukea lisää neuloista ”Ompelun mustasta kirjasta”.

Schmetzin neulat on värikoodattu. Neulan ylempi värikoodi kertoo millainen neula on kyseessä ja alempi kertoo neulan koon. Schmetz Farkkuneula 130 / 705 H-J värikoodi on sininen.

Valmistaja: Schmetz

5,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!