Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

#meneetunteisiin – silityskuva

Meneekö tunteisiin? Jos vastasit kyllä, tämä silityskuva on sulle!

#meneetunteisiin – silityskuva on meille, joilla menee tunteisiin vähän kaikki asiat. Olipa sitten kyse elämästä, ompelusta, sukista, ihmisistä tai sadepisaroista.  Tulinen luonne voi aiheuttaa toisissa harmaita hiuksia, kummallisia katseita ja silmien pyörittelyä, kun toisista pienetkin asiat menee pahasti tunteisiin. Ollaan kuitenkin sen verran ystävällisiä ja toisia ajattelevia, että varoitetaan muita tulisesta luonteesta. Kun kiinnitä #meneetunteisiin – silityskuva paitaan, huppariin, takkiin tai vaikka laukkuun, varoitat kanssa eläjiä selkeästi.

#meneetunteisiin – silityskuva on ajateltu isompien lasten ja aikuisten vaatteisiin. Kuvan leveys on 21 cm ja korkeus 13,5 cm. Tätä siistiä silityskuvaa on saatavailla neljässä neon värissä, jotka näkyvät tummassa kankaassa erittäin hyvin sekä tyylikäs ja ajaton musta sopii kaiken kanssa.

Tiesithän, että neon värit loistavat myös UV-valossa? 

Silityskuvia voit kiinnittää luonnonkuituihin kuten puuvillaan ja pellavaan sekä polyesteriin. Kuva sopii kiinnitettäväksi kudottuihin sekä neulottuihin (trikoot, colleget) kankaisiin. Ennen kuvan kiinnitystä (tai ostamista), tarkista, kestääkö materiaalisi 2 pisteen silitystä. Silityskuva on helpoin kiinnittää leikattuihin kankaisiin ennen ompelua, jolloin pienempien lastenvaatteiden saumat eivät ole tiellä. Kun kiinnität silityskuvaa, huomioithan, että laitat höyrytoiminnon pois päältä. Suojaa silitysrauta ja kuva laittamalla leivinpaperia kiinnityksen ajaksi. Oikein kiinnitettynä silityskuvat ovat pitkäikäisiä ja kestävät toistuvaa pesua. Muistathan kääntää vaatteen nurinpäin ennen pesua.

Silityskuva info:

  • #meneetunteisiin – silityskuva on valmistettu ”hot flex” -silityskalvosta eli päällä oleva suojamuovi poistetaan heti kiinnityksen jälkeen.
  • Kalvo on Öko-Tex Standard 100 mukaista eli se ei sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.
  • Kiinnitetään silitysraudan ja kovan alustan päällä tai lämpöprässillä. Lämpötila 150-155 astetta / 2 pistettä silitysraudalla ja höyry toiminto pois päältä. Painoaika n. 12-15 sekuntia.
  • Kuvan mukana toimitetaan samaa silityskalvoa kuin silityskuva on. Kokeilla kiinnitystä tilkulle, ennen varsinaisen kuvan kiinnitystä.
  • Kiinnitysohjeet löydät Jujunan blogista, klikkaamalla alla olevaa kuvaketta sekä linkkinä tilausvahvistuksestasi.
  • Max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus kielletty.

6,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.