Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Universal-neula 130 / 705 H – Schmetz

Laadukas Schmetz Universal yleisneula ompelukoneeseen.

Schmetz Universal 130 / 705 H ompelukoneen neula, joka soveltuu kudottujen eli joustamattomien kankaiden ompeluun. Tämä on hyvä perus neula monenlaiseen ompeluun. Neulassa on terävä kärki, joka menee ommellessa kudottujen kankaiden loimi- ja kudelankojen välistä. Neula ei vauroita kangasta ommellessa. Neulan toinen puoli on litteä ja sopii useimpiin ompelukoneisiin.

Neula soveltuu erityisen hyvin kudotuille kankaille, jotka eivät sisällä elastaania tai lycraa. Näitä ovat esim. puuvilla, pellava, viskoosi, villakankaat, sifonki, satiini sekä monet muut. Käytä Universal-neulaa myös 100 % puuvillaa sisältävien trikoo-, college-, velour- ja frotee kankaiden ompeluun. Vaikka edellä mainitut puuvillatrikoo ja -college ja velour ovat neuloksia, ne reikiintyvät herkästi Jersey- tai Stretch-neulalla, koska ne eivät sisällä elastaania ja ovat tiiviisti neulottu.

Neulan koko valitaan aina kankaan paksuuden ja ommeltavien kerrosten mukaan. Mitä ohuempi kangas, sen pienempi neula. Jos materiaali on keskipaksu, mutta ommeltavia kerroksia useampi, isompi neula varmistaa neulan kestävyyden ommellessa. Vaihda neulasi uuteen, kun huomaat hyppytikkejä (jättää pistoja välistä), ommel ei säädöistä tai langan vaihdosta huolimatta korjaannu tai neulasi katkeaa.

Universal-neuloja löydät viittä eri kokoa: 60, 70, 80, 90 ja 100. Yksi paketti sisältää viisi saman kokoista neulaa.

  • 60 kokoinen neula soveltuu sifongille, viskoosille, satiinille sekä muille erittäin ohuille kankaille.
  • 70 kokoinen soveltuu ohuille materiaaleille kuten lakanapuuvilla, sifonki ja viskoosi.
  • 80 kokoinen neula soveltuu hieman paksummalle materiaalille pellava, puuvilla, satiini ja tafti.
  • 90 kokoinen neula soveltuu paksummille materiaalille sekä useammalle kerroksille esim. villakankaat, markiisi ja farkku.
  • 100 kokoinen neula soveltuu useamman paksun kerroksen ompeluun.

Voit lukea lisää neuloista ”Ompelun mustasta kirjasta”.

Schmetzin neulat on värikoodattu. Neulan ylempi värikoodi kertoo millainen neula on kyseessä ja alempi kertoo neulan koon. Schmetz Universal 130 / 705 H ei ole värikoodia.

Valmistaja: Schmetz

5,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!