Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Jersey-neula 130 / 705 H-SUK Schmetz

Schmetzin laadukas Jersey-neula ompelukoneisiin.

Schmetz Jersey-neula 130 / 705 H-SUK ompelukoneen neula, joka soveltuu löyhään neulotuille kankaille. Neulassa on pallokärkinen kärki, joka sopii hyvin löyhästi neulotuille kankaille. Neulan kärki työntyy ommellessa kankaan silmukoiden lävitse eikä vaurioita neulottuja silmukoita.

Jersey-neula soveltuu hyvin esim. merinovillan, jaquard-kudotun puuvillaneuloksen sekä muiden löyhään neulottujen sekoiteneuloksien ompeluun. Neulaa voi käyttää myös puuvilla-elastaanitrikoon ja -joustocollegen ompeluun.

Neulan koko valitaan aina kankaan paksuuden ja ommeltavien kerrosten mukaan. Mitä ohuempi kangas, sen pienempi neula. Jos materiaali on keskipaksu, mutta ommeltavia kerroksia useampi, isompi neula varmistaa neulan kestävyyden ommellessa. Neulan toinen puoli on litteä ja sopii useimpiin ompelukoneisiin. Jos tarvitset saumuriin neuloja, suosittelen saumuriin valikoimassa olevaa EL x neuloja (klik klik).

Vaihda neulasi uuteen kun huomaat hyppytikkiä (jättää pistoja välistä), ommel ei säädöistä tai langan vaihdosta huolimatta korjaannu tai neulasi katkeaa.

Jersey-neuloja löydät kolme eri kokoa: 70, 80 ja 90. Yksi paketti sisältää viisi saman kokoista neulaa.

  • 70 kokoinen neula soveltuu ohuille materiaaleille kuten merinovilla ja puuvilla-elastaanitrikoo.
  • 80 kokoinen neula soveltuu hieman paksummalle materiaalille kuten jousto-college ja puuvillaneulokset.
  • 90 kokoinen neula soveltuu paksummille materiaalille sekä useammalle kerroksille.

Voit lukea lisää neuloista ”Ompelun mustasta kirjasta”.

Schmetzin neulat on värikoodattu. Neulan ylempi värikoodi kertoo millainen neula on kyseessä ja alempi kertoo neulan koon. Schmetz Jersey-neula 130 / 705 H-SUK värikoodi on oranssi.

Valmistaja: Schmetz

5,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.