Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Saumateippi 20 mm

Saumateipillä saat ulkovaatteiden saumat vesitiiviiksi!

Saumateippi on yleisimmin käytössä ulkovaatteissa ja asusteissa, jossa päällikankaan nurjalla puolella on vedenpitävä kalvo. Näitä on esimerkiksi erilaiset sadeasut, hanskat, rukkaset, ulkoilutakit sekä -housut. Saumateippi on ohutta ja usein väritöntä tai hieman valkoiseen taittavaa. Teippi kiinnitetään kankaan nurjalle puolelle, sauman päälle. Saumat ommellaan yhteen ompelukoneen suoralla ompeleella, jonka jälkeen sauma avataan tai saumanvarat käännetään ja tikataan. Käytä teippiä silloin kun haluat saumoista veden pitävät sekä silloin kun kankaassasi on vedenpitävä kalvo kankaan nurjalla puolella.

Teipin leveys on 20 mm, joten se on juuri sopivan levyinen kaikkiin saumoihin. Teippi antaa hieman myöden venyttäessä vaikka ei varsinaisesti veny kuminauhan tavoin. Nauhaa voi tarvittaessa kaventaa sekä tehdä pieniä aukileikkauksia, jolloin kaarevien saumojen teippaaminen on helpompaa. Tässä nauhassa teippi on kiinni ruskeassa pahvissa, josta nauha poistetaan ennen kiinnitystä. Nauha kiinnitetään silitysraudalla 1-2 pisteellä ommellun sauman päälle. Softshell-kankaaseen voi olla haastava ja osin tarpeeton kiinnittää, taustalla olevan fleecemäisen pinnan vuoksi. Kokeile aina tilkulle kiinnitystä, ennen varsinaisen työn aloitusta.

Paljonko saumateippiä tarvitaan ja kuinka se kiinnitetään?

Teippi myydään metreittäin ja sen hinta on 1,90 € / m. Tuote toimitetaan aina yhtenä palana.
1 kpl = 1 m
3 kpl = 3 m
8 kpl = 8 m

1,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.