Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Schmetz Microtex-neula 130 / 705 H-M

Schmetzin laadukas Microtex-neula ompelukoneeseen.

Microtex-neula 130 / 705 H-M on teräväkärkinen neula, joka sopii ohuille ja tiiviisti kudotuille/neulotuille kankaille. Neulassa on terävä kärki, joka menee ommellessa kudottujen kankaiden loimi- ja kudelankojen välistä. Neula ei vauroita kangasta ommellessa vaan lävistää kankaan helposti. Neulan toinen puoli on litteä ja sopii useimpiin ompelukoneisiin.

Microtex-neula soveltuu erityisen hyvin softshell kankaan ompeluun. Sitä voidaan käyttää myös muiden ulkoilukankaiden. Microtex neula soveltuu erityisen hyvin myös kestovaipoissa käytettävien pul-kankaiden ompeluun. Edellä mainitut kankaat ovat usein tiiviitä ja osa myös laminoitu. Teräväkärkisen neulan ansiosta.

Yhä yleisimmin Microtex-neulaa käytetään myös 100% puuvilla olevien trikoo-, college, frotee ja velour-kankaiden ompeluun. 100 % puuvillaa sisältävät kankaat voivat reikiintyä vääränlaisesta neulasta. Vaikka edellä mainitut puuvillatrikoo ja -college ja velour ovat neuloksia, ne reikiintyvät herkästi Jersey– tai Stretch-neulalla, koska ne eivät sisällä elastaania ja ovat tiiviisti neulottu. Kokeile myös universal-neulaa

Neulan koko valitaan aina kankaan paksuuden ja ommeltavien kerrosten mukaan. Mitä ohuempi kangas, sen pienempi neula. Jos materiaali on keskipaksu, mutta ommeltavia kerroksia useampi, isompi neula varmistaa neulan kestävyyden ommellessa.

Vaihda neulasi suurempaan kokoon tai kokonaan uuteen, kun huomaat hyppytikkejä (jättää pistoja välistä), ommel ei säädöistä tai langan vaihdosta huolimatta korjaannu tai neulasi katkeaa.

Microtex-neuloja löydät neljää eri kokoa: 70, 80, 90 ja 100. Yksi paketti sisältää viisi saman kokoista neulaa.

  • 70 kokoinen soveltuu ohuille materiaaleille kuten tuulitakki-vahvuinen kangas.
  • 80 kokoinen neula soveltuu hieman paksummalle materiaalille kuten laminoitu ulkoilukangas.
  • 90 kokoinen neula soveltuu paksummille materiaalille sekä useammalle kerroksille kuten softshell- ja erilaiset enstex-kankaat.
  • 100 kokoinen neula soveltuu useamman paksun kerroksen ompeluun.

Voit lukea lisää neuloista ”Ompelun mustasta kirjasta”.

Schmetzin neulat on värikoodattu. Neulan ylempi värikoodi kertoo millainen neula on kyseessä ja alempi kertoo neulan koon. Schmetz Microtex 130 / 705 H-M värikoodi on violetti.

Valmistaja: Schmetz

5,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!