Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

The perfect fit – tunikat 32-56

The perfect fit tunikan ompelukaava on sinulle, joka haluat parempaa istuvuutta!

The Perfect fit tunikat kaavapakettiin on suunniteltu pieniä jippoja, joilla yleisimpiä istuvuusongelmia saadaan vältettyä. Kaikki tunika mallit ovat A-linjaisen mallisia, joka sopii useammalle vartalotyypille. Kaikkiin malleihin on kaavoitettu muotoiltu  keskitakasauma. Muotoillun takasauman ansiosta saat poistettua väljyyttä juuri siellä missä oma tarve on. Usein selkään jäävä väljän pussi johtuu liian pitkästä/lyhyestä selän pituudesta ja/tai, että lantiolla ei ole tarpeeksi väljyyttä. Rintavalla henkilöllö (kuppikoko yli B) jää kädentielle väljyyttä muotojen vuoksi. Rintamuotolaskoksella saadaan väljyyttä poistettua ja kädentietä siloiteltua istuvammaksi.

Monipuoliseen naisten tunikan ompelukaavoista löytyy mm. kaari- ja sivusaumataskut, kietaisuhuppu, kietaisukaulus sekä suurikokoinen huppu. Huppujen ja kaulusten nyörin reikien kohdat on viimeistelty keinonahalla, joka on kaunis yksityiskohta. Polvipituiset naisten tunikan kaavat sopivat sukkahousujen, housujen tai legginsien kanssa käytettäväksi. Hihan pituutta vaihtamalla saat lyhyt- tai pitkähihaisen tunikan ommeltua. Kokeile avonaisempaa selkäkappaletta ja ompele kaunis ja yksityiskohtainen ristikko piristämään tunikaasi.

Kaavapaketti sisältää 5 erilaista mallia. Kaavan osia voit vaihdella ja visioita monta ihanaa mallia lisää. Mallikappaleet on ommeltu joustavasta collegesta ja mallin päällä on koko 40. Kaavapaketista löytyvät kaikki mallit ja naisten koot 32-56. Kaavat on sarjottu naisten C-mittataulukkoa käyttäen. Tutustu myös sarjan kahteen muuhun kaavapakettiin: TPF – hupparit ja TPF – paidat.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kaksi valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

22,90  Sis. ALV

Varasto loppu

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!