Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF The perfect fit – paidat 32-56

Monipuolinen setti, jossa mm. kietaisumallisia yläosia, hulmuavia helmoja sekä istuvuutta parantavia yksityiskohtia!

The Perfect Fit – paidat on kolmas The Perfect Fit -sarjaan kuuluvasta kaavapaketista. Tässä setissä jatketaan istuvuuden parantamisella, sillä näistäkin malleista löytyy rintamuotolaskos sekä muotoiltu keskitakasauma. Muotoiltu keskitakasauma vähentää selkään jäävää pussitusta sekä mahdollistaa senttien lisäämisen lantiolle myös keskelle kaavaa. Rintamuotolaskoksen ansiosta rinnan kohdalle saadaan muotoa sekä väljyyttä poistettua. Tämä paketti tarjoaa perusmallisia paitoja ja mekkoja lyhyellä ja pitkällä hihalla, hyvällä istuvuudella sekä kauniilla yksityiskohdilla.

Trikoolle suunnitellut paidat ovat lantiomittaisia ja mekot polvipituisia. Mekkojen helmaksi on valittu hulmuava täyskellohelma, joka pyörii tanssilattialla kauniisti. Paitojen ja mekkojen yläosaksi voit valita kietaisumallisen yläosan, joka soveltuu loistavasti myös imetykseen. Kietaisumallinen yläosa on sopivan avoin imetykseen. Takappaleeseen on haluttu tuoda ilmettä keskitakasauman lisäksi avonaisella pääntiellä. Avonaiseen pääntiehen on ommeltu nauhoja ristiin ja rastiin, jolloin lopputulos muistuttaa ristikkoa. Selkäristikko on tuttu Crossroad-tunikasta. Jos avonainen selkäosa ei ole sinun juttusi, voit valita peittävämmän takakappaleen.

Kaavapaketti sisältää 8 erilaista mallia. Kaavan osia voit vaihdella keskenään ja voit visioida monta ihanaa mallia lisää. Mallikappaleet on ommeltu joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta ja mallin päällä on koko 40. Kaavapaketista löytyvät kaikki mallit ja naisten koot 32-56. Kaavat on sarjottu naisten C-mittataulukkoa käyttäen. Tutustu myös sarjan kahteen muuhun kaavapakettiin: TPF – tunikat ja TPF – hupparit.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 35 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä: yksittäinen malli 23-25 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 19,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!