Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Warming Collars – lämmin kauluri

Lämmin merinovillasta ommeltu kauluri suojaa kaulaasi ja lämmittää niska-, hartia- ja rinnan seutua.

Warming Collars – lämmin kauluri kaava on erinomainen vaihtoehto tuubihuiville. Kaulurin hyviä ominaisuuksia on kaulaa myötäilevä korkea kaulus sekä pitkälle ulottuvat etu- ja takakappaleet. Kaulus osa on kaksinkertaisesta merinovillasta tehty, jolloin kauluri on erittäin lämmin ja hyvin suojaava. Valitsemalla oman suosikki merinovillaneulos tai -interlock kankaan, saat taatusti itselle mieluisan asusteen. Kaulurit on kaavoitettu reilun mittaisiksi pituutensa puolesta, jotta ne lämmittäisivät myös selkää ja rintaa. Kaulurin hartiaosa on suunniteltu leveäksi, jotta saat kaulurin aseteltua ja pysymään vaatteiden alla. Ompele kaulurin kaveriksi esim. merinovillapipo, lapaset tai erilaisia pantoja.

Kaulureista on saatavilla kaksi erilaista muotoa, pyöreämpi ja neliömäisempi. Mallikappaleissa on kokeiltu kahta erilaista huolittelu tapaa. Voit tehdä valita itsellesi mieluisemman tavan reunojen huolitteluun. Ensimmäinen tapa on huolitella pelkällä saumurilla kaulurin alareunat. Toinen tapa on leikata pieni max. 1 cm pituinen käännevara. Käännevara käännetään nurjalle puolelle ja tikataan oikealta puolelta kaksoisneulalla, peitetikillä tai jousto-ompeleella. Koska merinovilla on todella venyvää, kannattaa päällitikkaus tehdä suht pitkällä tikillä (tikin pituus 3-4).

Pituuksia löytyy kaksi. Kaulureiden pituus on mitattu olalta (läheltä kaulaa) kaulurin alareunaan asti. Alla vielä pienimmän ja isoimman pituudet olalta mitattuna kaikista neljästä mallista.

  • Short and Round: 18-30 cm
  • Long and Round: 24-40 cm
  • Short and Square: 18-30 cm
  • Long and Square: 24-40 cm

Warming Collars – lämmin kauluri kaava on pitkäikäinen, sillä kaavasta löytyy monipuolisesti kokoja aina 1-3 vuotiaasta aikuiseen asti. Jos mietit koon sopivuutta, mittaa kaulasi ympärys ja sen jälkeen mittaa saman verran merinokankaasta (älä leikkaa irit!). Ota mitan verran kangasta ja kierrä kaulasi ympäri. Jos testin aikana kangas tuntuu kaulan ympärillä hyvältä eli ei puristavalta eikä liian väljältä, koko on oikea. Jos taas tuntu väljältä, valitse pienempi koko. Jos tuntuu liian kireältä, valitse isompi koko.

Mallikappaleissa käytössä koko ”aikuinen 1”. Merinovillakankaita löydät esimerkiksi Myllymuksuilta.

Warming Collars kaavat toimitetaan isona paperiarkkina valitsemaasi osoitteeseen. Kaavoja piirtämään, kankaita leikkaamaan ja ompelukone laulamaan ja lämpimiä kaulureita ompelemaan.

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: yhen valmiiksi tulostetun ison musta-valkoisen kaava-arkin + ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

12,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.