Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Warming Collars – lämmin kauluri

Lämmin merinovillasta ommeltu kauluri suojaa kaulaasi ja lämmittää niska-, hartia- ja rinnan seutua.

Kauluri on erinomainen vaihtoehto tuubihuiville. Kaulurin hyviä ominaisuuksia on kaulaa myötäilevä korkea kaulus sekä pitkälle ulottuvat etu- ja takakappaleet. Kaulus osa on kaksinkertaisesta merinovillasta tehty. Valitse suosikki merinovillaneulos tai -interlock kankaaksi. Kaulurit on kaavoitettu reilun mittaisiksi, jotta ne lämmittäisivät myös selkää ja rintaa. Kaulurin hartiaosa on suunniteltu leveäksi, jotta saat kaulurin aseteltua ja pysymään vaatteiden alla.

Kaulureista on saatavilla kaksi erilaista muotoa, pyöreämpi ja neliömäisempi. Mallikappaleissa on kokeiltu kahta erilaista huolittelu tapaa. Voit tehdä valita itsellesi mieluisemman tavan reunojen huolitteluun. Ensimmäinen tapa on huolitella pelkällä saumurilla kaulurin alareunat. Toinen tapa on leikata pieni max. 1 cm pituinen käännevara. Käännevara käännetään nurjalle puolelle ja tikataan oikealta puolelta kaksoisneulalla, peitetikillä tai jousto-ompeleella. Koska merinovilla on todella venyvää, kannattaa päällitikkaus tehdä suht pitkällä tikillä (tikin pituus 3-4).

Pituuksia löytyy kaksi. Kaulureiden pituus on mitattu olalta (läheltä kaulaa) kaulurin alareunaan asti. Alla vielä pienimmän ja isoimman pituudet olalta mitattuna kaikista neljästä mallista.

  • Short and Round: 18-30 cm
  • Long and Round: 24-40 cm
  • Short and Square: 18-30 cm
  • Long and Square: 24-40 cm

Kaavoista löytyy monipuolisesti kokoja aina 1-3 vuotiaasta aikuiseen asti. Jos mietit koon sopivuutta, mittaa kaulasi ympärys ja sen jälkeen mittaa saman verran merinokankaasta (älä leikkaa irit!). Ota mitan verran kangasta ja kierrä kaulasi ympäri. Jos testin aikana kangas tuntuu kaulan ympärillä hyvältä eli ei puristavalta eikä liian väljältä, koko on oikea. Jos taas tuntu väljältä, valitse pienempi koko. Jos tuntuu liian kireältä, valitse isompi koko.

Meikäläisen mallikappaleissa käytössä koko ”aikuinen 1”.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 19 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!