Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Merinovillapannat

Viimeistele asusi lämpöisellä ja pehmoisella merinovillasta tehdyllä pannalla!

Merinovillapannat ompelukaava sisältää viisi erilaista pantakaavaa. Pantamalleihin on suunniteltu erilaisia yksityiskohtia kuten solmu, rypytys ja rusetti. Materiaaliksi pantoihin sopii merinovillaneulos sekä merinovilla interlock. Villa on pehmoinen ja lämmin materiaali, joka soveltuu käyttöön ympäri vuoden. Panta on hyvin istuvaksi mitoitettu, jotta se pysyisi päässä ja pitäisi korvat suojassa, myös juoksulenkin aikana! Voit ommella pannan leveänä tai kapeana vaihtoehtona. Täydennä asusi toisiinsa sopivilla lämpimillä lapasilla, kaulurilla, säärystimillä sekä tuubi- tai kietaisuhuivilla!

Pannoissa on kaksi eri leveys vaihtoehtoa: Leveän pannan korkeus valmiina: 9,5 cm (koot 42-50) ja 11,5 cm (koot 52-58). Kapean pannan korkeus valmiina: 7 cm (koot 42-50) ja 8 cm (koot 52-58).
Kaavassa on monta eri kokoa ja nämä sopivat päänympäryksille 42-58 cm. Näihin ei kulu juurikaan materiaalia, vaan saat ommeltua pannan palasta jonka korkeus on 20-25 ja leveys 50 cm (Bow Tie malliin menee leveyttä hieman enemmän). Ompelu on suunniteltu siten, että näkyviä saumoja olisi hyvin vähän ja vain kääntöaukon ommel jäisi näkyviin pannan nurjalle puolelle. Kaavan mukana toimitetaan kuvalliset ompeluohjeet, joten vaikeimmatkin kohdat saat onnistumaan!

Täydennä asusi lisäksi näillä malleilla, jotka sopivat merinovillalle:

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kuvalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 5 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

9,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!