Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Basic set – D-mitoitus 128-182 cm

Yksi paketti, monta kaavamallia, jolla vaatetat pyöreän lapsesi! Kaavapaketti tulee myyntiin tiistaina 10.10.2023.

Basic set – D-mitoitus kaavapaketti pyöreämmille lapsille. Tämä setti on syntynyt täysin omasta ja lapsen tarpeesta, jolle on haastava löytää sopivia vaatteita tai ompelukaavoja. Monen kokeilun ja testikappaleen jälkeen syntyi kaavapaketti, joka on suunnattu pyöreämmille lapsille, heidän tarpeet huomioiden. Voit unohtaa epäsopivat, kiristävät ja liian pienet kaavat ja ommella lapsellesi/teinillesi juuri hänen mieltymysten mukaiset ja sopivat vaatteet. Poikkeuksellisesti tästä kaavapaketista löytyy koot 128-182 cm, jotta kaavapaketti palvelisi mahdollisimman monia.

Basic Set sisältää 10 erilaista ompelukaavan mallia: trikoo- ja collegepaitoja, huppareita ja collegehousuja. Kaavoissa tietysti tuttuun tapaan erilaisia yksityiskohtia kuten leikkaussaumoja, nyörejä ja taskuja. Mallit ovat mukavan väljäksi suunniteltu niin pituus kuin leveyssuunnassa. Joustava puuvilla-elastaanitrikoo ja joustocollege ovat päämateriaalina tässä paketissa, mikä lisää mukavuutta. Ompeluohjeista löydät vinkkejä, miten saat trikoopaidasta tehtyä istuvamman tai väljemmän. Kuvalliset taskun ompeluohjeet helpottavat hupparien ja collegehousujen taskujen ompelua.

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 25 + 22 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä yksittäinen malli: 18-22 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 19,90  Sis. ALV

Tarkemmat tiedot löydät tästä

Kankaiden menekki laskettu 150 cm leveälle kankaalle.

Kuvat aukeavat klikkaamalla popup-ikkunaan

Kuvaus

Yksi paketti, monta kaavamallia, jolla vaatetat pyöreän lapsesi!

PDF Basic set – D-mitoitus kaavapaketti pyöreämmille lapsille. Tämä setti on syntynyt täysin omasta ja lapsen tarpeesta, jolle on haastava löytää sopivia vaatteita tai ompelukaavoja. Monen kokeilun ja testikappaleen jälkeen syntyi kaavapaketti, joka on suunnattu pyöreämmille lapsille, heidän tarpeet huomioiden. Voit unohtaa epäsopivat, kiristävät ja liian pienet kaavat ja ommella lapsellesi/teinillesi juuri hänen mieltymysten mukaiset ja sopivat vaatteet. Poikkeuksellisesti tästä kaavapaketista löytyy koot 128-182 cm, jotta kaavapaketti palvelisi mahdollisimman monia.

Basic Set sisältää 10 erilaista ompelukaavan mallia: trikoo- ja collegepaitoja, huppareita ja collegehousuja. Kaavoissa tietysti tuttuun tapaan erilaisia yksityiskohtia kuten leikkaussaumoja, nyörejä ja taskuja. Mallit ovat mukavan väljäksi suunniteltu niin pituus kuin leveyssuunnassa. Joustava puuvilla-elastaanitrikoo ja joustocollege ovat päämateriaalina tässä paketissa, mikä lisää mukavuutta. Ompeluohjeista löydät vinkkejä, miten saat trikoopaidasta tehtyä istuvamman tai väljemmän. Kuvalliset taskun ompeluohjeet helpottavat hupparien ja collegehousujen taskujen ompelua.

PDF Basic set – D-mitoitus kaavapaketin mallit:

Roller Coaster = Ihan tavallinen collegepaita. Täydellinen malli kuviolliselle collegelle. Tästä collegepaidasta löytyy resorit helmasta, hihansuista sekä pääntieltä. Tikkaamalla saumat litteäksi, saat kivan yksityiskohdan vaatteeseen sekä siistimmän lopputuloksen.

Round Blocks = Collegepaita, jossa kaksi kaarevaa leikkausta etukappaleessa. Leikkaussaumat on tikattu litteäksi. Collegepaidasta löytyy resorit helmasta, hihansuista sekä pääntieltä. Tikkaamalla saumat litteäksi, saat kivan yksityiskohdan vaatteeseen sekä siistimmän lopputuloksen.

Swipe Left = Collegepaita, jossa kaksi viistoa leikkaussaumaa etukappaleessa. Leikkaussaumat on tikattu litteäksi. Collegepaidasta löytyy resorit helmasta, hihansuista sekä pääntieltä. Tikkaamalla saumat litteäksi, saat kivan yksityiskohdan vaatteeseen sekä siistimmän lopputuloksen.

Rolling Rock = Bomber-college eli collegepaita resoripääntiellä ja vetoketjulla. Tästä mallista löytyy taskut, joihin mahtuu jos jonkinlaista tavaraa mukaan. Hihansuissa ja helmassa on resori. Taskut ja resorien saumat voi halutessaan tikata litteäksi. Saat kivan yksityiskohdan vaatteeseen sekä siistimmän lopputuloksen.

Go With The Flow = Bomber-college, jossa kaksi viistoa leikkaussaumaa etukappaleessa. Leikkaussaumat on tikattu litteäksi. Mallissa on vetoketju. Pääntieltä, hihansuista ja helmasta löytyy resori.

Swipe Right = Vetoketjullinen huppari, jossa kaksi viistoa leikkaussaumaa etukappaleessa. Leikkaussaumat on tikattu litteäksi. Hupun etureunat on huoliteltu alavaralla. Alavara muodostaa nauhakujan nyörille. Collegepaidasta löytyy resorit helmasta, hihansuista sekä pääntieltä. Tikkaamalla saumat litteäksi, saat kivan yksityiskohdan vaatteeseen sekä siistimmän lopputuloksen.

Jump On The Stone = Vetoketjullinen huppari, jossa kaksi viistoa leikkaussaumaa etukappaleessa. Hupun etureunat on huoliteltu alavaralla. Alavara muodostaa nauhakujan nyörille. Hupparissa on taskut, joihin mahtuu jos jonkinlaista tavaraa mukaan. Hihansuissa ja helmassa on resori. Taskut ja resorien saumat voi halutessaan tikata litteäksi. Saat kivan yksityiskohdan vaatteeseen sekä siistimmän lopputuloksen.

Flying Leaves = Korkea vyötäröiset collegehousut, jossa taskut sivusaumoissa. Vyötäröllä ja lahkeensuissa on resorit. Vyötärökaitaleen sisään on pujotettu kuminauha. Halutessaan vyötärökaitaleeseen voi ommella tikkauksen keskelle kaitaletta, jolloin saat yksityiskohdan sekä varmistat kuminauhan paikallaan pysymisen käytössä.

Everyday Shirt = Lantiopituinen trikoopaita pitkillä hihoilla. Paidan voi ommella väljempänä tai tyköistuvampana. Paidan pääntiellä on kaksinkertainen kaitale (collegepaita tyyppinen pääntie), joka on leikattu resorista. Hihansuista ja helmasta löytyy käänne.

Everyday Tee = Lantiopituinen trikoopaita lyhyillä hihoilla. Paidan voi ommella väljempänä tai tyköistuvampana. Paidan pääntiellä on kaksinkertainen kaitale (collegepaita tyyppinen pääntie), joka on leikattu resorista. Hihansuista ja helmasta löytyy käänne.

Lisätiedot

Valitse

Everyday Shirt & Tee, Flying Leaves, Go With The Flow, Jump On The Stone, Roller Coaster, Rolling Rock, Round Blocks, Swipe Left, Swipe Right, Basic Set – kaikki mallit

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!