Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Teinien kaavapaketti 134-170 cm (B-mitoitus)

Simppelit perusmalliset ompelukaavapaketti teini-ikäsille!

Teinien kaavapaketti on omistettu teini-ikäisille sekä heidän valikoivalle maulle vaatteiden suhteen. Tämä paketti pitää sisällään simppelit ja helpot perusmallit housuista sekä paidoista. Perusmallit sopii printti- sekä yksivärisille kankaille. Raglanpaidasta tuleekin kiva kun ompelet etu- ja takakappaleen printtikankaasta ja hihat yksivärisestä kankaasta! Suurien ja ehjien pintojen puolesta kaavapaketti on kuin tehty printtikankaille!

Over Size paita toimii myös mekkona pituutensa puolesta. Lisäämällä vyön saat asun ilmettä muutettua helposti. Perus raglanpaita on unisex-mallinen ja raglanmallisena paitana, se käy monen tyyppiselle vartalolle. Jokapäiväiseen käyttöön sopii kaunis A-linjainen ja kaarevahelmainen toppi. Yhdistä toppi näyttäviin Laskoshousuihin tai housuihin, niin look on valmis. Ja ne perus collegehousut on niin mukavat päällä. Vetoketjutaskut pitää huolen, että tärkeimmät tavarat pysyvät taskuissa (jos ne taskut muistaa laittaa kiinni).

Tämän kaavapaketin ompelukaavojen yläosat sopivat joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle. Alaosien kaavat sopivat joustavalle collegelle. Kaavapaketista löytyy lasten koot 134-170 cm. Paketti on sarjottu lasten B-mitotuksen, eli hoikan lapsen mitoituksen mittataulukkoa käyttäen. Kokotaulukko löytyy tältä sivulta alempaa.

Teinien kaavapaketti sisältää seuraavat mallit:

Raglanpaita = Raglanhihainen trikoopaita pitkillä hihoilla. Lantiomittaisessa väljemmässä paidassa on pääntiellä kaksinkertainen kaitale. Hihansuut ja helma on huoliteltu käänteellä.

Over Size paita = Over Size paita, jossa alaslaskettu hiha. Reisipituinen paita on väljä ja se kapenee hieman alaspäin. Hihansuut ja helma on huoliteltu käänteellä. Pääntiellä on kaksinkertainen kaitale.

Liehuhelmainen toppi = A-linjainen lantiomittainen toppi, jonka helma kaartuu takaa alemmas. Pääntie on edessä ja takana avara. Kädentiet on huoliteltu muotokaitaleella.

Collegehousut = Alaspäin kapenevat collegehousut vetoketjutaskuilla. Vyötäröllä on kaitale ja kaitaleen sisälle on pujotettu 3 kapeaa kuminauhaa. Kaitaleessa on lisäksi sirkat ja nyörit.

Housut = Alaspäin kapenevat ja istuvat housut. Vyötärömittaisissa housuissa on kaksinkertainen vyötärökaarroke ja sivusaumasta löytyy vetoketju.

Laskoshousut = Alaspäin kapenevat ja istuvat housut. Polvien kohdalla tyylikkäät hiuslaskokset yksityiskohtana. Vyötärömittaisissa housuissa on kaksinkertainen vyötärökaarroke ja sivusaumasta löytyy vetoketju.

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 25 + 25 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä yksittäinen malli: 10-20 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 19,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!