Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Teinien hupparit 134-170 cm (B-mitoitus)

Yksityiskohtaisia ja veikeitä hupparien ompelukaavoja murkkuikäisille!

Teinien hupparit kaavapaketti on omistettu teini-ikäisille sekä heidän valikoivalle maulle vaatteiden suhteen. Kun pikkulapsimaiset kuosit ei enää kelpaa, voi teinin hoviompelija ostaa tyylikästä harmaata, mustaa ja armeijanvihreää väriä. Pienillä yksityiskohdilla saa tavallisestakin hupparista ihan toisenlaisen.

Huppareista tietysti löytyy huppu ja hupuasta sirkkarenkaat ja nyörit. Huppu on vuoritettu ja siihen kannattaakin käyttää puuvilla-elastaanitrikoota, jolloin saat hupusta hieman kevyemmän. Lantiopituisissa huppareissa on helmassa ja hihansuissa resorit. Tunikamittaiset hupparit ulottuvat puoleen reiteen, joten ne sopivat hyvin legginsien kanssa käytettäväksi!

Hupparien ompelukaavoista löytyy lasten koot 134-170 cm. Paketti on sarjottu lasten B-mitotuksen, eli hoikan lapsen mitoituksen mittataulukkoa käyttäen. Kokotaulukko löytyy tältä sivulta alempaa. Hupparien ompelukaavoihin sopii materiaaliksi joustava college, joustava harjattu college tai tukeva ja napakka puuvilla-elastaanitrikoo.

Teinien hupparit kaavapaketin mallit:

Tavallinen huppari = Lasten unisex-mallin slim fit huppari. Lantiomittaisessa hupparissa on vuoritettu huppu ja hupussa sirkat ja nyörit. Hihansuissa ja helmassa on resorit.

3 vetoketjun huppari = Lasten unisex-mallin slim fit huppari, jossa kolme vetoketjua kulkevat viistosti. Alimmainen vetoketju toimii myös taskuna. Lantiomittaisessa hupparissa on vuoritettu huppu ja hupussa sirkat ja nyörit. Hihansuissa ja helmassa on resorit.

Laskoshuppari = Lasten unisex-mallin slim fit huppari, jossa tyylikkäät hiuslaskokset etukappaleessa rinnan kohdalla. Lantiomittaisessa hupparissa on vuoritettu huppu ja hupussa sirkat ja nyörit. Hihansuissa ja helmassa on resorit.

Tunikahuppari = Lasten slim fit mallinen huppari. Reisimittaisessa hupparissa on vuoritettu huppu ja hupussa sirkat ja nyörit. Hihansuissa on resorit ja helma on huoliteltu käänteellä.

Hihaton tunikahuppari = Lasten slim fit mallinen hihaton huppari. Reisimittaisessa hupparissa on vuoritettu huppu ja hupussa sirkat ja nyörit. Edessä on päälle ommeltu kengurutasku. Kädentiet on huoliteltu muotokaitaleella/resorilla ja helma on huoliteltu käänteellä.

Väljä tunikahuppari = Lasten slim fit mallinen huppari, jossa vyötäröllä sauma ja hieman pussimaista efektiä. Reisimittaisessa hupparissa on vuoritettu huppu ja hupussa sirkat ja nyörit. Hihansuissa on resorit ja helma on huoliteltu käänteellä.

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 40 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä yksittäinen malli: 18-25 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 19,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!