Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Vanja lasten tunika 80-164 cm

Pyöreähelmainen tunika lapsille

Vanja lasten tunika on arjen luottokaava, kun etsit nopeaa ommeltavaa. Tunikan juju löytyy vaatteen pyöristetystä helmasta. Etu- ja takakappaleen molemmat puolet on pyöristetty. Helmaa on takaa pidennetty, jolloin vaatteeseen saadaan epäsymmetrisyyttä ja lisää yksityiskohtia. Pepun päälle ulottavaa tunikaa voidaan käyttää housujen tai legginsien kanssa.

Vanja tunika on arjen luottovaate. Se on helppo ja nopea ommella. Yhdistä tunika legginsien tai housujen kanssa.

Vanja lasten tunikassa on parhaimmillaan, kun ompelet sen mukavasta ja joustavasta joustocollegesta. Suuren yhtenäisen pinnan ansiosta malli sopii erityisen hyvin kuosillisille kankaille. Raglanhihaiseen malliin saa lisää ilmettä ja vaihtelua, jos sen ompelee kahdesta eri värisestä kankaasta. Tunikan pitkät hihat varmistavat, ettei vilu yllätä. Tunikan helma ja hihansuut on huoliteltu pienellä käänteellä. Kasvunvaraa vaatteeseen saat lisäämällä resorit hihansuihin.

Materiaaliksi sopii joustocollege tai paksumpi puuvilla-elastaanitrikoo. Neliöpainon tulisi olla n. 240 g. Kaavat on sarjottu pohjoismaisen lasten C-mittataulukkoa käyttäen. Tästä paketista on iloa pitkään laajan koko valikoiman ansiosta, joka on 80-164 cm.

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 15 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä yksittäinen malli: 18-22 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.