Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Kylpytakki hupulla – huppu lisäosa

Ompele kylpytakki hupulla joulupakettiin itselle tai lahjaksi.

Kylpytakki hupulla lisäosa sisältää hupun, joka käy Naisten ja miesten kylpytakki sekä Lasten kylpytakki kaavoihin. Tämä tuote sisältää huppu kaavan lasten, miesten ja naisten kylpytakkeihin. Hupun malli on over size eli väljä / suuri. Saat yhdellä hinnalla kolmeen kaavaan sopivan lisäosan. Kaavan mukana toimitetaan ompeluohje. Ohjeissa on lisäksi leikkuusuunnitelma, jonka avulla leikkaat kankaan taloudellisesti ilman hukkapaloja.

Jujunan alkuperäisissä kylpytakkien kaavoissa on kaunis kaksinkertainen kaitale etureunoissa ja pääntiellä. Kaitaleen voit korvata tällä lisäosalla, joka sisältää hupun kaavan. Lisäosalla saat vaihtelua ja monipuolisuutta kylpytakin kaavaan.

Tämän huppukaavan lisäosan lisäksi tarvitset Naisten ja miesten kylpytakki tai lasten kylpytakki kaavan.

Mallikappaleissa on käytetty pehmoista puuvillavohvelia, joka tuntuu ihoa vasten pehmeältä ja se imee hyvin kosteutta. Kylpytakkien mallikappaleet on ommeltu pehmeästä puuvillavohvelista. Sopiva neliöpaino kankaalle on 200-300 g väliltä. Puuvillavohvelia on helppo työstää ja sen ompeluun riittää ompelukoneen suora- ja siksak-ompeleet. Saumat voidaan huolitella myös saumurilla.

Perinteinen puuvillafrotee on myös oiva valinta tähän malliin. Pellavasta ommeltu kylpytakki on kestävä ja pitkäikäinen. Puuvillavohvelia ja pellavaa löydät useasta nettikaupasta, esim. Myllymuksut, Kimmi, Eurokangas ja Nappinja.

Mallikuvissa miehen päällä koko 48 (pituus 170 cm, rinnanympärys 98 cm, lantionympärys 99 cm, hartia leveys 51 cm).

Mallikuvissa naisen päällä koko 40 ja kaavaa lyhennetty 10 cm (pituus 159 cm, rinnanympärys 98 cm, lantionympärys 103 cm, hartia leveys 40 cm).

Mallikuvissa lapsen päällä koko 164 cm ja kaavaa lyhennetty 10 cm (pituus 146 cm, rinnanympärys 88 cm, lantio 92 cm, hartia leveys 35 cm).

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: aikuisten huput 15 sivua / lasten huput 9 sivua + 22 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

5,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.