Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Taitoluistelija – silityskuva

Piristä luistelukassia, treenipaidan hihaa tai selkämystä taitoluistelijan kuvalla!

Taitoluistelija – silityskuva piristää taito- ja muodostelmaluistelijan treenikassia ja treenivaatteita. Itse tehdyt luisteluvaatteet on kiva viimeistellä rakkaseen harrastukseen liittyvällä silityskuvalla. Tässä kuvassa taitoluistelija tekee piruettia yhdellä jalalla, samalla taivuttaen itseään taaksepäin.

Silityskuvaa on saatavilla kahdessa eri koossa sekä viidessä eri värissä. Pienemmän kuvan leveys 9,5 cm ja korkeus 16 cm. Isomman kuvan leveys 11,5 cm ja korkeus 20,5 cm. Pienempi kuva sopii hyvin luistelukassiin, helmaan, hihaan, etu- tai takakappaleeseen kiinnitettäväksi. Isompi kuva käy kassiin, hihaan tai treenipaidan selkään.

Väreinä löytyvät keltainen, petrooli sekä upeasti kimaltavat glitter valkoinen, glitter musta ja glitter pinkki. Kuvan voi kiinnittää puuvillaan tai tasapintaiseen polyesteriin (ei välttämättä pysy fleecessä pinnan pörröisyyden vuoksi).

Silityskuva info:

  • Taitoluistelija – silityskuva on valmistettu ”hot flex” -silityskalvosta eli päällä oleva suojamuovi poistetaan heti kiinnityksen jälkeen.
  • Kalvo on Öko-Tex Standard 100 mukaista eli se ei sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.
  • Kiinnitetään silitysraudan ja kovan alustan päällä tai lämpöprässillä. Lämpötila 150-155 astetta / 2 pistettä silitysraudalla ja höyry toiminto pois päältä. Painoaika n. 12-15 sekuntia.
  • Kuvan mukana toimitetaan samaa silityskalvoa kuin silityskuva on. Voit kokeilla kiinnitystä tilkulle, ennen varsinaisen kuvan kiinnitystä.
  • Kiinnitysohjeet löydät Jujunan blogista, klikkaamalla alla olevaa kuvaketta sekä linkkinä tilausvahvistuksestasi.
  • Max. 60 asteen pesu, rumpukuivaus kielletty.

4,90 6,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!