Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Endless Summer – naisten hameet 32-56

Endless Summer naisten hameet ompelukaavat kätkee sisälleen pitkien hameiden kaavoja erilaisilla yksityiskohdilla. Ompele mukavat trikoohameet kesäksi!

Endless Summer kaavapaketin inspiraation lähteenä on ollut pitkät, hulmuavat ja hauskat yksityiskohdat. Hameet sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön sekä erilaisiin tilaisuuksiin. Jos kaipaat juhlavampaa mallia, sopii täyskellohelmainen Miracle sekä Magical Summer loistavasti siistimmän ja juhlavan paidan kanssa. Kaipaatko kenties rennompaan menoon kaupungille tai illan viettoon hametta? The Nights ja Under The Sky ovat täydelliset mallit juuri tähän tarkoitukseen. Kaunis ja veistoksellinen kietaisuhame yhdistettynä lempikankaaseesi, luo täydellisen vaatekappaleen.

Hameista löydät kellotettua helmaa, laskoksia, rypytyksiä ja kietaisumallia. Materiaaliksi on valittu ihanan pehmoinen ja joustava puuvilla-elastaanitrikoo, joka laskeutuu kauniisti. Tämä kaavapaketti sisältää 7 erilaista hameen ompelukaavaa naisille. Jokaisesta mallista löytyvät naisten koot 32-56.

Endless Summer naisten hameet kaavapaketti sisältää seuraavat mallit:

Miracle = Täyskellohelmainen polvimittainen hame naisille. Hameen vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, jonka sisään on pujotettu kuminauha. Kapea käänne ja tikkaus siistii hameen helman.

Sunny days = Maximittainen suoranmallinen hame, jonka erikoisuus löytyy sivusaumoista. Tämän hameen molemmat sivusaumat on rypytetty Framilon-joustonauhan avulla, jolla on saatu aikaan upea yksityiskohta. Hameen vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, jonka sisään on pujotettu kuminauha.

The Last Kiss = Nostalginen ja tuttu vekkihame! Tässä polvimittaisessa hameessa on kaunis laskostettu helma. Hameen vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, jonka sisään on pujotettu kuminauha.

The Nights = Maximittainen hame, jonka molemmista sivusaumoista löytyy halkiot. Hameen vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, jonka sisään on pujotettu kuminauha. Vyötärökaitaleeseen voit kiinnittää sirkat sekä nyörin, jolloin saat hameeseen lisää yksityiskohtia.

Under the Sky = Upea hieman kellotettu kietasuhame, joka ei sen enempää esittelyjä kaipaa. Kuvat puhukoon puolestaan! Hameen vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, jonka sisään on pujotettu kuminauha.

Sunrise = Maximittainen suoranmallinen hame, jonka erikoisuus löytyy toisesta sivusaumasta. Tämän hameen toinen sivusauma on rypytetty Framilon-joustonauhan avulla, jolloin hameen toinen sivusauma nousee korkeammalle kuin toinen. Hameen vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, jonka sisään on pujotettu kuminauha.

Magical Summer = Kellotettu nilkkapituinen hame naisille, jonka epäsymmetrinen helma kaartuu takaa kauniisti pidemmäksi kuin edestä. Hameen vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, jonka sisään on pujotettu kuminauha. Kapea käänne ja tikkaus siistii hameen helman.

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kaksi valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

19,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!