Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompeluklipsit

Jos pistelevät nuppineulat ärsyttävät, kokeile ompeluklipsejä!

Ompeluklipsit on kätevä nuppineulojen korvike. Nämä pienet muoviset, pyykkipoikaa muistuttavat klipsit pitävät kankaan palaset yhdessä samalla tavalla kuin nuppineulat. Ompeluklipsin hyviä puolia on, etteivät ne pistele sormia, kuten nuppineulat. Kuinka ärsyttävää on, kun nuppineula tökkää kynnen alle tai sormen päähän! Voit unohtaa pistelevät nuppineulat, verta vuotavat sormen päät sekä lentävät kirosanat, kun vaihdat ompeluklipseihin. Ompelusta tulee taas hieman mukavampaa.

Klipsi avautuu painamalla ja lukiuttautuu päästämällä irti. Se pysyy napakasti kiinni ja kankaan palaset yhdessä. Klipsejä voidaan kiinnittää kankaan reunaan, mutta ei keskelle kangasta. Jos ompelet kankaisia vöitä tai laukun olkahihnoja, klipseillä kiinnität taitteet nopeasti. Samalla saat silitettyä taitteet klipsien välistä. Nuppineuloja käyttäessä, kangas hieman liikkuu ja tekee ”kuprun”, jolloin taitetut reunat eivät välttämättä pysy kohdakkain.

Värikkäät ompeluklipsit ovat käden ulottuvilla ja ne löytyvät helposti, vaikka tippuisivat lattialle. Klipsit kiinnittyvät ja irtoavat nopeasti ja vaivattomasti. Ompeluklipsin koko on n. 1 cm x 2 cm. Pienestä koosta huolimatta, klipseissä on erinomainen pito ja metalliseoksesta valmistettu leveä ”jousi”, pysyy hyvänä pitkään. Kevyet ompelun apuvälineet eivät rasita sormia ja nämä saa auki pienemmälläkin voimalla. Muovinen ompeluklipsi sopii myös lasten käyttöön. Värikkäät klipsit ovat varmasti lasten mieleen. Lapset saattavat keksiä myös muita käyttökohteita näille!

Jos ompelet arkoja materiaaleja, kuten silkki, satiini, vettä hylkiviä ulkoilukankaita, kestovaippojen PUL-kankaita sekä muita helposti reikiintyviä materiaaleja, klipsit sopivat näihin erinomaisesti. Ulkoilu- ja kestovaippakankaita ommellessa, nuppineulojen tekemät reiät, saattavat päästää vettä lävitse. Kiinnittämällä kankaan palaset klipsien avulla, vältyt ylimääräisiltä rei’iltä kankaassa. Erinomainen valinta softshell vaatteiden ompeluun!

Unohditko irroittaa nuppineulan saumurilla ommellessa ja saumurin terä kerkesi leikkaamaan nuppineulan kahtia? Näiden klipsien kanssa ei ole tätäkään ongelmaa. Klipsiä ei voi unohtaa kankaaseen, sen koon vuoksi. Vaikka unohtaisitkin, saumurin paininjalka pitää huolen, että klipsi ei joudu leikkaavaan terään ja pidät saumurin leikkaavat terät hyvänä pidempään.

Ompeluklipsit:

  • Yksi pussi sisältää 10 kappaletta ompeluklipsejä.
  • Valittavanasi on kuusi eri väriä: punainen, sininen, vihreä, violetti, keltainen ja oranssi.
  • Sininen, vihreä, violetti ja keltainen ovat läpikuultavan värisiä.
  • Yhden 10 kappaleen setin hinta on 5,90 €

5,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!