Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Materiaalinäytteet – ENNAKKOTILAUS

Materiaalinäytteiden avulla saat Ompelun mustasta kirjasta vieläkin enemmän irti!

Materiaalinäytteet koostuu 64 erilaisesta materiaalinäytteestä. Mukaan on valittu neulottuja ja kudottuja kankaita, ulkoiluun ja juhliin sopivia materiaaleja, vanu-, tuki- ja vuorikankaita. Reilun kokoisen palan avulla on helppo tutkia, millainen kangas on, miltä se tuntuu ja miten se eroaa muista materiaaleista. Lue blogista, mistä kaikista materiaaleista on näyte.

Materiaalinäytteistä on kerrottu lisää Ompelun mustan kirjan toisessa luvussa, jossa käsitellään materiaaleja. Näytteet ovat leikattu 10 cm x 10 cm paloiksi ja kiinnitetty materiaalivihkoon. Palat ovat kiinni yläreunasta, jolloin sitä pääsee hypistelemään kunnolla.

Vihko sisältää näytteen kankaasta sekä lisäksi:

  • Kankaan nimen
  • Käytetyn sidoksen
  • Mitä kuituja on käytetty
  • Kankaan neliöpainon
  • Sivunumeron, joka löytyy Ompelun mustasta kirjasta

Ennakkotilauksen info:

  • Materiaalinäytteiden ennakkotilaus on auki 12.-23.6. välisen ajan. Materiaaleja hankitaan vain tilatun määrän mukaan. Jos haluat näytteet, tilaathan ne ennakkoon.
  • Materiaalinäytteet toimitetaan sinulle elokuun aikana. Jos tilaat muuta samaan tilaukseen, koko tilaus toimitetaan sinulle elokuussa näytteiden valmistuessa.

19,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.