Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Opi piirtämään kaavoja®: Mukavat alushousut (E-kirja)

Miltä kuulostaisi täydellisesti istuvat alushousut just sun mittojen ja mieltymysten mukaan?

Opi piirtämään kaavoja: Mukavat alushousut (E-kirja) on avainsana istuvien ja maailman mukavampien alushousujen ompeluun. Miltä siis kuulostaisi alushousut omien mittojen mukaan? Juuri sellaiset kuin itse haluat? Ei kiristäviä lahkeita tai vyötäröä? Saisi unohtaa vakoon menevät alushousut, joita joutuu korjailemaan jatkuvasti? Ne jotka hiertää ja kiertää ja aiheuttaa hankaumia ja hiertymiä intiimialueelle? Saisit juuri niin korkeat tai matalat kuin haluat? Ilman kuminauhoja tai kaikilla mahdollisilla nauhoilla? Aika hyvä diili vai mitä?

Opi piirtämään kaavoja: Mukavat alushousut (E-kirja) on toinen kirja, joka tutustuttaa sinut kaavojen piirtämisen ihmeelliseen maailmaan. Kirja on suunnattu ompelua harrastaville ja sisältö toteutettu sen mukaisesti. Lukuisat valokuvat, lyhyet ja ytimekkäät tekstit sekä piirroskuvat auttavat hahmottamaan eri vaiheita aina kaavan piirtämisestä, mallikappaleen ompeluun, sovitukseen ja muokkaukseen sekä jatkojalostamaan täydelliset alushousut sinun mieltymyksesi mukaan. Käytännönläheisyys, selkeys, ymmärrettävyys ja pieniin osiin pilkkominen ovat asioita, jotka helpottavat uuden asian oppimista.

Kirja etenee mittojen otosta tarvittaviin laskelmiin, kaavan piirtämisestä mallikappaleen ompeluun ja sovitukseen sekä mallikappaleen korjaukseen, jos sovituksessa ilmenee muutoksien tarpeita. Yleisimmistä muutoksista on havainnollistavat valokuvat sekä ohjeet, kuinka kaava korjataan. Kuvat auttavat ongelman hahmottamisessa, mikä ei pelkästä tekstistä välttämättä aukenisi. Kun mallikappale on korjattu, voit madaltaa vyötäröä, nostaa jalantietä korkeammalla tai laskea matalammalle, lisätä leikkaussaumoja ja viimeistellä alushousut halutessasi erilaisilla joustavilla nauhoilla tai pelkillä käänteillä. Ompelun perusasiat tulevat myös tutuiksi: minkälaista kangasta tarvitaan ja kuinka paljon, millä koneilla voi ommella ja minkälaisilla ompeleilla, mihin laitetaan saumanvara ja kuinka suuri sen määrä on, unohtamatta reunojen käännevaroja.

Kenelle kirja sopii:

  • Ompelua harrastavalle, joka haluaa oppia lisää. Mikään ei estä aloittelevaa ompelijaa käyttämästä kirjaa, onhan ohjeet tehty niin selkeäksi.
  • Sinulle, joka haluat viedä harrastustasi ja osaamistasi pidemmälle.
  • Alan kouluihin ja opistoihin.

E-kirja info:

  • Sivumäärä 82 sivua.
  • PDF-tiedosto, jonka lukemiseen tarvitset PDF-lukuohjelman.
  • Ei sisällä kaava-arkkeja.

17,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!