Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Taitava kaavasurffaaja (kirja)

Taitava kaavasurffaaja on opas onnistuneempaan vaateompeluun ja sen saloihin!

 • Kamppailetko epäonnistumisen pelon ja epävarmuuden kanssa valmiskaavojen suhteen?
 • Tuntuuko koon valinta haastavalta, kun et osu yhteen kokotaulukon kokoon etkä tiedä mitä pitäisi tehdä?
 • Haluaisitko varmuutta omaan tekemiseen vaateompelun suhteen ja nauttia ompelusta enemmän?
 • Haluaisitko oppia tarkistamaan ja hyödyntämään omia mittoja ompelukaavoissa?
 • Uteliaisuus kaavanmuokkaustakin kohtaan on sinulla herännyt ja haluaisit sitä opetella? Et oikein tiedä, mistä aloittaa?
 • Haluat keskittyä enemmän olennaiseen eli ompeluun erityisesti onnistuneempaan ompeluun?

Jos vastasit kaikkiin kyllä, Taitava kaavasurffaaja on juuri sinulle tehty! Jatka siis lukemista.

Näen monen harrastajan kohdalla saman tarpeen, kuin itselläni oli vaateompelua aloittaessa. En tiennyt kaavoista, mitoista, väljyyksistä ja malleista mitään. En tajunnut, että kudottujen kankaiden kaavat, eivät sovellu joustaville kankaille tai sitä, että joustava trikoo ei tarvitse niin suuria väljyyksiä kuin kudottu kangas. Ihmettelin, miksi sain mekkoja, vaikka paitaa yritin tehdä.

En ymmärtänyt, että pelkän yhden mitan perusteella valittu koko (usein rinnanympärys), ei kerro valmiin vaatteen sopivuudesta millään muotoa tai sitä, että vartalon eri osat, eivät ole samaa paria keskenään. Olin ihan hukassa ja mokailin monta kertaa. Ehkä sinäkin tunnistat näitä samoja ongelmia ja haasteita? Voit käydä blogista lukemassa lisää, millasia mokia ja epäonnistumisia on itselleni käynyt.

Moni kamppailee koon valinnan, materiaalien ja mallien, mokien ja epävarmuuksien kanssa, jolloin kynnys tekemiseen nousee. Mielellään sitä keskittyisi ompeluun, vieläpä onnistuneempaan ompeluun, ilman jatkuvaa kiroilua kokotaulukkojen, koon valinnan ja muiden asioiden kanssa.

Tästä ja kaikesta edellä mainituista asioista, on syntynyt Taitava Kaavasurffaaja opas, joka tekee juuri sinun vaateompelusta helpompaa ja vaivattomampaa. Voit levollisin mielin keskittyä ompeluun, mutta saat myös varmuutta omaan tekemiseen. Sinun ei tarvitse jännittää, että vaate menee pieleen ja kankaasi hukkaan. Kuulostaa hyvältä diililtä vai mitä?

Tässä vielä infoa oppaasta:

 • 70 sivuinen A4-kokoinen opas, jossa oleelliset asiat liittyen yläosan vaatteiden ompeluun sekä koon valintaan.
 • Tietoa uskomuksista, omista mieltymyksistä, mitoista ja muotojen vaikutuksista.
 • Saat hyödyllistä tietoa väljyyksien osalta eri mallin tai materiaalien suhteen, joka tuo sinulle varmuutta omaan tekemiseen.
 • Konkreettiset ohjeet, miten voit laskea itsellesi sopivat väljyydet.
 • Kuvalliset ja kirjalliset ohjeet kaavan osista sekä mistä mikäkin mitta löytyy  sekä miten voit tarkistaa sekä hyödyntää omia mittoja.
 • Rohkeimmat surffaajat, lähtevät muokkaamaan kaavaa pituuksien ja leveyksien suhteen. Olen koonnut vinkit, mistä lähteä liikkeelle, jos kaavan muokkaus on uusia asia sinulle.
 • Suuret värilliset kuvat ja selkeät ”Yksi asia kerrallaan” -ohjeet, auttavat sinua uuden oppimisessa.

ISBN 978-952-65065-2-4 (pehmeäkantinen)

Ennakkotilauksen info:

 • Kirjan ennakkotilaus on auki 12.-23.6. välisen ajan. Tilaamalla kirjan ennakkoon, varmistat oman kappaleen saatavuuden.
 • Kirjan painoaika on 4-6 viikkoa.
 • Ennakkotilattu kirja toimitetaan sinulle elokuun aikana. Jos tilaat muuta samaan tilaukseen, koko tilaus toimitetaan sinulle, kun kirja on saapunut varastoon.

Haluatko kirjan E-kirjana? Löydät E-kirjan täältä.

29,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!