Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Sointu holkkihiha mekko 32-56

Helppo ja nopea trikoomekon kaava naisille

Sointu holkkihiha mekko on nopea ja helppo ommella, sillä se koostuu kahdesta kappaleesta. Nopea arki mekko valmistuu mukavasta ja anteeksi antavasta puuvilla-elastaanitrikoosta. Rinnan kohdalta istuva ja A-linjaiseksi muuttuva malli sopii useammalle vartalolle. Polvipituinen malli sopii rannalle, hiekkalaatikolle, puutarhaan ja rentoihin kesähäihin. Käytä mekon kanssa pitkiä tai lyhyitä neuletakkeja, erilaisia kaula-, ranne- ja korvakoruja tai erilaisia vöitä. Asusteita vaihtamalla, saat mekosta erittäin monipuolisen vaatteen täydentämään vaatekaappiasi.

Yhdistä mekkoon neuletakki, kietaisuvyö, laskoslaukku tai joka päivän laukku Monday bag.

Kaavaan on merkitty vyötärön- ja lantion paikat poikkiviivalla. Voit halutessasi muuttaa selän pituutta, lisätä vyötärölle tai lantiolle väljyyttä helpommin, kun nämä paikat ovat kaavaan merkitty. Huomioithan, että jokaisella selän pituus (eli vyötärön paikka) ja lantion korkeus ovat hieman eri kohdissa. Tutustu blogissa mittojen ottoon, jossa ohjeet näiden kahden mitan ottamiseen. Taitavassa kaavasurffaajasta löydät hyviä ohjeita ympärysmittojen väljyyden lisäykseen ja poistoon.

Mekko on suunniteltu napakalle ja joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle. Lyhyet, olan peittävät holkkihihat istuvat päällä napakasti, ilman kiristystä. Mallissa on kaunis V-pääntie, joka on huoliteltu kaksinkerroin taitetulla resorikaitaleella. V-pääntien ompeluun löydät vinkkejä Jujunan blogista. Lue lisää täältä. Helma ja hihansuut on huoliteltu käänteellä. Hihan kaareva reuna onnistuu parhaiten pienellä käänteellä, tiheällä neulaamisella ja silitysraudan avulla.

Sointu holkkihiha mekko on ommeltu joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta. Malli on suunniteltu hartia- ja rinnan seudulta istuvaksi. Helmaa kohti malli levenee A-linjan muodossa. Kaavat on kaavoitettu naisten C-mittataulukkoa käyttäen. Mekkokaavasta löydät kattavasti naisten kokoja: 32-56.

Mallikuvissa naisen päällä koko 42 ja kaavaa lyhennetty 10 cm (pituus 159 cm, rinnanympärys 98 cm, lantionympärys 103 cm, hartia leveys 40 cm).

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 13 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

11,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.