Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Kietaisuvyö

Ompele nopeasti valmistuva ja tyylikäs kietaisuvyö, joka viimeistelee asukokonaisuutesi!

Kietaisuvyö on monipuolinen ja nopeasti ommeltava asuste, joka viimeistelee asun kuin asun. Voit täydentää sillä arki- tai juhla-asun, mekon, takin, paidan, neuletakin, housut tai hameen. Vyöllä saat väljään vaatteeseen luotua muotoja ja kurottua väljyyttä, yksivärisellä vyöllä saat värikkääseen mekkoon yksityiskohdan sekä muunneltua asuja eri tavoilla, aina tilanteeseen sopivalla tavalla.

Ompeletko vyön keinonahasta vai kenties kudotusta puuvillasta? Kenties kauniisti kiiltävästä satiinisidoksisesta vaatetuskankaasta vai kestävästä pellavasta? 

Kietaisuvyö kaava sisältää suorakaiteen mallisen vyön peruskaavan naisten koossa 32-56. Vyössä on tyylikkäät viistot päät ja sen valmis korkeus on 5 cm. Keitaisuvyön voit ommella lukemattomista eri kankaista mm. kudottu puuvilla, pellava, erilaiset juhlakankaat, nahka ja keinonahka, farkku, viskoosi ja puuvilla-elastaanitrikoo. Suosi ohuita materiaaleja ja erittäin ohueta ja laskeutuvat materiaalit kannattaa tukea tukikankaalla. Vaihtamalla materiaalia, saat jokaiseen asuun tai tilaisuuteen sopivan vyön.

Mukana tulevien ohjeiden avulla voit tehdä neljä eri pituista vyötä, jotka sopivat juuri sinun vartalon mitoillesi:

 • Vyö kiertää yhden (1) kerran vyötärön ympäri ja voit tehdä kaksi (2) solmua.
 • Vyö kiertää yhden (1) kerran vyötärön ympäri ja saat solmittua rusetin.
 • Vyö kiertää kaksi (2) kertaa vyötärön ympäri ja voit tehdä kaksi (2) solmua.
 • Vyö kiertää kaksi (2) vyötärön ympäri ja saat solmittua rusetin.

Kaavan pohjana on käytetty naisten C-mitoituksen mittataulukkoa. Mallikappale on ommeltu ohuesta asustekeinonahasta. Vyö kiertää kerran vyötärön ympäri ja sen päät saa solmittua rusetille.

PDF-kaava – info

 • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
 • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
 • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
 • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
 • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
 • Tulostettava sivumäärä: 4 sivua + ohjeet.
 • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!