Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Karuselli-mekko 32-56

Kudotulle kankaalle suunniteltu väljä kesämekko, joka on taatusti mukava päällä!

Karuselli-mekko on tyyliltään minimalistinen. Malli on ajaton, rento, mukava päällä eikä taatusti kiristä tai purista mistään. Tämä on monikäyttöinen kaava, sillä pituutta ja materiaalia vaihtamalla, saat sopivan mekon useampaan erilaiseen tilaisuuteen. Olipa kyse sitten kotona oleilusta, puutarhajuhlista, kaupungilla kävelystä tai hääjuhlista. Usko tai älä, satiinisidoksisesta kankaasta ommeltu mekko vyön kanssa, sopii parempiinkin juhliin! Karuselli-mekko on oiva pellava mekon kaava. Kauniisti laskeutuvasta ja pehmoisesta pellavasta ompelet mekon, joka kestää aikaa.

Kaavan mukana saat:

  • Selkeät ohjeet, miten voit kaavaa pidentää ja lyhentää halutun mittaiseksi. Näin saat aina sopivan pituisen mekon itsellesi.
  • Ohjeen, miten vyöstä saat itsellesi sopivan, teitpä sitten pienellä tai suurella rusetilla.

Laskeutuva pellava, viskoosi, harso (double gauze) ja tencel-kankaista valmistetut mekot soljuu, laskeutuu kauniisti käyttäjän päällä. Ne tuntuvat vilpoisilta jo materiaalin hengittävyyden puolesta, jonka väljyys viimeistelee. Laskeutuvien kankaiden kanssa, saa olla tarkkana, sillä ne helposti venähtävät jo ompeluvaiheessa. Jäykemmästä puuvillasta, puuvillasekoitteesta, satiinista tai ohuesta farkusta valmistettu mekko muuttuu kimono-tyyppiseksi vyön kanssa. Jäykempi kangas ei laskeudu samalla tavalla ja solmittava vyö tuo mekon yläosan mallin paremmin esille. Malli muuttuu siis toisenlaiseksi vain vaihtamalla kankaan toiseen! Viimeistele asusi Lovely Cardigans-neuletakeilla.

Kurkkaa myös blogipostaus mekosta!

Karuselli-mekko on näistä tehty:

Mekko on väljäksi kaavoitettu joka puolelta, jolloin se sopii useammalle eri vartalotyypille. Muotosi mahtuvat taatusti tähän mekkoon! Etu- ja takakappaleiden kaavoihin on merkitty rinnan-, vyötärön- ja lantionympärysten kohdat. Lisäksi kaavaan on merkitty kohta, josta mallia voi ohjeen mukaan pidentää tai lyhentää. Ompeluohjeissa on hyvät kirjalliset ja kuvalliset ohjeet, miten voit mekon pituutta muokata itsellesi sopivaksi. Mallin päällä on koko 44. Koko on valittu rinnanympäryksen mukaan.

Polvipituisen mekon helma on kaavoitettu aavistuksen A-linjaiseen muotoon. Pääntien muodoksi on valittu elegantti V-pääntie ja se huolitellaan siististi muotokaitaleen avulla. Tämän mekon kanssa voit unohtaa ne liian pienet taskut, sillä sivusaumoista löytyy suuret taskut, joihin mahtuu suuren suuri älypuhelin sekä paljon muuta. Mekon yksityiskohtana löytyy solmittava vyö, joka on ommeltu samasta kankaasta kuin mekko.

Helpon naisten mekon ompelet tuossa tuokiossa, sillä mekossa on vain neljä saumaa sekä pääntien, hihansuiden ja helman huolittelu. Koon 44 olka-helma pituus on 96 cm. Mekon mallikappaleet on ommeltu ja suunniteltu ensisijaisesti kudotuille kankaille. Sopiva neliöpaino kankaalle on 150-200 g väliltä. Karuselli-mekko kaava on suunniteltu väljäksi ja kaavoitettu naisten C-mittataulukkoa käyttäen. Kokoja kaavasta löytyy laajasti 32-56. Verkkokaupasta löydät myös kudotuille kankaalle sopivat Universal-neulat eri kokoisina.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 31 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

14,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Saatat myös pitää...

Liity mukaan sisäpiiriin!