Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Naisten maximekot 32-56

Hulmuavat naisten hihalliset maximekot!

Naisten maximekot ompelukaavoilla loihdit ihanat hihalliset maximekot kesäksi! Hulmuava, nilkkapituinen helma tuo ilmavuutta sekä volyymia malliin. Helman leveys Aurora-mekossa on huimat 180 cm! Pitkät helmat pitävät myös nilkat ja sääret piilossa. Mekot sopii arkeen sekä illan viettoihin kankaan kuosia tai materiaalia vaihtamalla. Mallista muuttuu juhlava ja illanviettoon sopiva, kun kankaaksi valitsee esim. kimaltavan trikoon. Lyhyt neuletakki tai bolero viimeistelee asusi täydellisesti!

Mallit ovat suunniteltu istuvaksi rinnan kohdalta ja väljemmäksi lantiolta, kuten A-linjaisen kuuluukin. Vyötäröllä tai rinnan alla leikkaussauma, johon helmakappale on ommeltu. Helmakappale on vyötäröltä suora tai rypytetty mallista riippuen. Mekkojen hihansuut ja helma on taitettu ja tikattu joustavalla ompeleella. Pääntiet on huoliteltu kolminkerroin käännetyllä kaitaleella. Kaitale voidaan leikata samasta kankaasta kuin mekko tai resorista. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi.

Materiaalina on käytetty laskeutuvaa viskoositrikoota sekä joustavaa puuvilla-elastaanitrikoota.  Maximekot on kaavoitettu naisten C-mitoitusta käyttäen. Kaavassa on naisten koot 32-56. Olka-helma -pituus koossa 38 on 144 cm.

Mallilla päällä koko 40.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 40 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!