Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Naisten mekot 32-56

TÄMÄ KAAVA TULOSTETAAN ITSE.

PDF-kaavat saat ladattua tilausvahvistuksesta maksun jälkeen. Ei postitusta!
Tulostusohjeet löydät kun klikkaat tulostimen kuvaa.

Naisille simppelit mekkojen ompelukaavat!

Naisten mekot kaavapaketti sisältää 9 erilaista mekon ompelukaavaa naisille. Kaavojen koot kaikkiin malleihin on 32-56. Mallit ovat suunniteltu istuvaksi rinnan kohdalta ja väljemmäksi lantiolta. Materiaalina on käytetty mallista riippuen joustavaa puuvilla-elastaanitrikoota puuvilla-elastaani joustocollegea sekä laskeutuvaa viskoositrikoota. Kaikissa hihallisista malleista löytyy tilavat taskut, joissa avaimet kulkevat mukana. Mekkojen hihansuut ja helmat on taitettu ja tikattu kaksoisneulalla. Pääntiet ja hihattomien mekkojen kädentiet on huoliteltu kolminkerroin käännetyllä kaitaleella. Kaitale voidaan leikata samasta kankaasta kuin mekko tai resorista.

Kokeile hauskaa Tasku-mekkoa, jossa leikkaukseen upotetut taskut. Tekisitkö mallin kenties kahdesta eri värisestä kankaasta? Kokeile upeaa Timantti-mekkoa viskoositrikoosta! Mekko laskeutuu kauniisti ja näyttävästi viskoositrikoosta tehtynä. Kokeile myös ohuesta puuvilla-elastaanitrikoosta! Kesään sopii polvimittainen Anni sekä maximekot Anna ja Anette. Ompele naisten mekot joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta. Viimeistele look neuletakilla! Luotatko kenties simppeliin ja klassiseen A-linjaiseen Adalmiinaan? Tässä mallissa kuosikankaat pääsevät oikeuksiin!

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Malleilla päällä koot 32, 40, 42, 48 ja 50.

PDF-kaava – Info
Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta. Tiedostot on pakattu .zip muotoon.
Latauksien määrä on rajoitettu 5 kertaan.
Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 2 x 40 sivua + ohjeet.
Tulostettava sivumäärä yksittäinen malli: 20-40  sivua + ohjeet.
Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

8,90 50,00  Sis. ALV

Poista

Tarkemmat tiedot löydät tästä

Kankaiden menekki laskettu 150 cm leveälle kankaalle.

Kuvat aukeavat klikkaamalla popup-ikkunaan

Kuvaus

Naisille simppelit mekkojen ompelukaavat!

PDF Naisten mekot kaavapaketti sisältää 9 erilaista mekon ompelukaavaa naisille. Kaavojen koot kaikkiin malleihin on 32-56. Mallit ovat suunniteltu istuvaksi rinnan kohdalta ja väljemmäksi lantiolta. Materiaalina on käytetty mallista riippuen joustavaa puuvilla-elastaanitrikoota puuvilla-elastaani joustocollegea sekä laskeutuvaa viskoositrikoota. Kaikissa hihallisista malleista löytyy tilavat taskut, joissa avaimet kulkevat mukana. Mekkojen hihansuut ja helmat on taitettu ja tikattu kaksoisneulalla. Pääntiet ja hihattomien mekkojen kädentiet on huoliteltu kolminkerroin käännetyllä kaitaleella. Kaitale voidaan leikata samasta kankaasta kuin mekko tai resorista.

Kokeile hauskaa Tasku-mekkoa, jossa leikkaukseen upotetut taskut. Tekisitkö mallin kenties kahdesta eri värisestä kankaasta? Kokeile upeaa Timantti-mekkoa viskoositrikoosta! Mekko laskeutuu kauniisti ja näyttävästi viskoositrikoosta tehtynä. Kokeile myös ohuesta puuvilla-elastaanitrikoosta! Kesään sopii polvimittainen Anni sekä maximekot Anna ja Anette. Ompele naisten mekot joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta. Viimeistele look neuletakilla! Luotatko kenties simppeliin ja klassiseen A-linjaiseen Adalmiinaan? Tässä mallissa kuosikankaat pääsevät oikeuksiin!

Kaavapaketin hihattomat mallit:

Anna = Trikoinen maximekko painijaselkäosalla. Mekko on ihonmyötäinen ylhäältä ja levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Mekossa on toppimaiset kapeat olkaimet. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Pääntie ja kädentiet on huoliteltu trikookaitaleella. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Anni = Trikoinen polvimittainen mekko, joka on ihonmyötäinen ylhäältä ja levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Mekossa on toppimaiset kapeat olkaimet. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Pääntie ja kädentiet on huoliteltu trikookaitaleella. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Anette = Trikoinen maximekko, joka on ihonmyötäinen ylhäältä ja levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Mekossa on toppimaiset kapeat olkaimet. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Pääntie ja kädentiet on huoliteltu trikookaitaleella. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Kaavapaketin hihalliset mallit:

Adalmiina = A-linjainen hihallinen mekko. Mekko on ihonmyötäinen ylhäältä ja levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Mallissa on kaaritaskut sivusaumoissa ja 3 eri hihan pituutta. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Alma = A-linjainen hihallinen mekko jonka vyötäröllä on kuminauha. Kuminauhan avulla mekkoon tulee pussimainen efekti vyötärön kohdalle. Mekko levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Mallissa on kaaritaskut sivusaumoissa ja 3 eri hihan pituutta. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Anu = A-linjainen hihallinen mekko jossa leikkaussauma rinnan alla. Mekko on ihonmyötäinen ylhäältä ja levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Mallissa on kaaritaskut sivusaumoissa ja 3 eri hihan pituutta. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Tuike = A-linjainen hihallinen mekko, jossa leikkaussauma viistosti olalta helmaan. Mekko on ihonmyötäinen ylhäältä ja levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Mallissa on kaaritaskut sivusaumoissa ja 3 eri hihan pituutta. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Tasku = A-linjainen hihallinen mekko, jossa poikittainen leikkaussauma vyötärön ja lantion välissä. Leikkaussaumaan on upotettu taskut. Mekko on ihonmyötäinen ylhäältä ja levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Mekossa on eri hihan pituutta. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Timantti = Kaunis mekko, jossa kaavoituksen ansiosta mekko muistuttaa timanttia. Mekossa on taskut ”Timantin” kärjissä. Parhaiten mekon upea malli tulee parhaiten esiin kun teet sen viskoositrikoosta. Mekko levenee heti rinnan kohdalta kohti helmaa. Mekossa on eri hihan pituutta. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Lisätiedot

Kaava

Anni, Anna, Anette, Alma, Anu, Adalmiina, Timantti, Tasku, Tuike, Naisten mekot – kaikki mallit, Myyntilisenssi kaavaan

Adalmiina, Timantti

 

Tasku, Tuike

Alma, Anu

Anni, Anna, Anette

Naisten kokotaulukko

Tulostusohjeet

Postaus sisältää kuvalliset ja video ohjeet PDF-kaavojen lataukseen ja tulostamiseen. Kaikki kuvat aukeaa isompana kun niitä klikkaa.

Tarvitset seuraavat:

Kaavat on pakattuna Zip. muotoon kuten tässä esimerkissä. Osa uudemmista käyttöjärjestelmistä osaa purkaa zip. kansion ilman erillistä ohjelmaa. Ainakin Windows 8 eteenpäin. Macin uudemmat koneet purkavat automattisesti zip. kansion kun se on latautunut.

Jos tarvit zip. tiedostojen purkamiseen ohjelman, lataa ilmainen Winrar. Hyväksi todettu ohjelma. Sen saa myös maksullisena, mutta ilmainen toimii hyvin purkamiseen.

Älä käytä tietokoneen ja tulostimen omia tulostusohjelmia, sieltä ei saa oikeita tulostusasetuksia näkyviin!

 

 

TILAUKSEN TEKEMINEN JA KAAVAN LATAAMINEN

Ensimmäisenä tee tilaus kaavasta (myös ilmaisista tulee tehdä tilaus). Kun tilaus on tehty, saat ladattua kaavat heti maksun jälkeen kun olet palannut takaisin verkkokauppaan. Kaavat saat ladattua myös sähköpostiin toimitettavasta tilausvahvistuksesta.

Alla olevaan kuvaan on punaisella ympyröity mistä klikkaat, jotta tiedosto alkaa lataamaan.
Maksullisissa kaavoissa lataukset on rajoitettu 5 kertaan. Kauppa laskee jokaisen klikkauksen lataukseksi. Ilmaisissa kaavoissa latauksia ei ole rajoitettu.

Tiedoston saat ladattua kassasivulta tai sähköpostiin tulevasta tilausvahvistuksesta. Tiedosto alkaa lataamaan kun klikkaat tiedoston nimi .zip kohtaa.

Tämä kuva on kassasivulta.

Tämä kuva on tilausvahvistuksesta.

Pura tiedostot kaksoisklikkaamalla tiedoston nimi.zip tai pura zip. kansio erillisellä ohjelmalla.

KAAVAN TULOSTAMINEN

Jokainen tiedosto on merkitty esimerkin mukaisesti (Hiiop! on nyt esimerkkinä).

  • Hiiop! – jumpsuit – kaava (kaava nimen perässä on se, mistä löytyy kaavat. Tämä tiedosto tulostetaan A4 kokoisille papereille).
  • Hiiop! – jumpsuit – ohje (sieltä löytyvät ompeluohjeet).
  • Hiiop! – jumpsuit – kasausohje (kuva, josta näet miten kaava-arkit kasataan, näet rivin vaihdot myös.
  • Hiiop! -jumpsuit – kaava-arkki A0 (tämä on suurkuvatuloste, jos sinulla on mahdollisuus tulostaa isompia tulosteita itse. Tiedosto voi olla myös A1, A2 tai A3 kokoinen, riippuen kappaleiden koosta).

Kun tiedostot on näkyvillä, klikkaa kaavan nimi – kaava.

Klikkaa hiiren oikealla näppäimellä ja valitse ”Avaa sovelluksessa”, jonka jälkeen valitse PDF lukuohjelma (esimerkissä käytetty Adoben Acrobat).

Kun tiedosto on avattu, valitse vasemmasta yläkulmasta ”TIEDOSTO” ja sen jälkeen ”TULOSTA”. Saat auki tulostusasetukset, joista pääsee säätämään tulostusasetuksia.

Kun tulostusasetukset on avautunut, tarkista kaksi kohtaa asetuksista. Toinen niistä on skaalaus. Valitse alkuperäinen koko/actual size/todellinen koko (ylempi ympyrä).

Toinen ympyröity kohta on automaattinen vaaka/pysty (alempi ympyrä). Tulosta ensimmäinen sivu ja tarkista ruudun koko (3 cm x 3 cm). Alla vielä kuva tulostetusta sivusta.

Paperiin jää ”kehykset” ja ne asettuu n. keskelle paperia. Paperin reunoille jää sentti/reilu sentti tyhjää tilaa.
Jos jostain syystä printattu osa menee jostain reunasta yli, osa printistä jää puuttumaan tms. niin tarkista tulostusasetuksista ne kaksi kohtaa: ”tulostus alkuperäisessä/todellisessa koossa/actual size JA automaattinen pysty/vaaka.
Jos eka sivu on oikein, voit huoletta tulostaa loputkin sivut! Täältä (klik klik) löytyy video kuinka PDF-kaava kootaa.

 

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse info@jujuna.fi