Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Hiiop! -jumpsuit 50-158 cm

Super suosittu lasten jumpsuitin kaava, josta ompelet mukavat haalarit lapsille!

Hiiop -jumpsuit on Jujunan ensimmäinen myyntiin tullut ompelukaava. Kaava on saanut alkunsa täysin asiakkaiden tarpeesta. Inspiraationa on toiminut Gugguun-jumpsuitit. Tämä kaava on vakiinnuttanut paikkansa ompelijoiden keskuudessa. Jumpsuittiin on saatavilla kuvalliset ompeluohjeet, jotka löytyvät blogin puolelta. Kokeile erilaisia yhdistelmiä väreistä ja kuoseista. Luo lisää ilmettä kontrastivärisellä vetoketjulla tai resoreilla. Piristä jumpsuittia käyttämällä hupun tai kauluksen vuorina eri kangasta kuin päälliosa.

Jumpsuitin erikoisuus on vinoleikkaus etukappaleessa. Etukappale on halkaistu vinosti kahtia olkasaumasta kohti haarasaumaa. Leikkaussaumaan on kiinnitetty vetoketju. Vinossa oleva vetoketju ei hierrä kaulaa eikä erillisiä vetoketju suojia tarvitse ommella. Vinossa oleva vetoketju on myös esteettisesti kaunis ja tuo vaatteeseen ilmettä!

Mallissa on kietaisuhuppu, joka on vuoritettu. Voit vuorittaa hupun joustocollegella tai puuvilla-elastaanitrikoolla. Trikoolla saat hieman kevyemmän lopputuloksen. Malli voidaan ommella myös kietaisukauluksella, jos huppu ei ole sinun juttusi. Kauluksen kaavan voit ladata ja tulostaa ilmaiseksi. Kauluksen kaavan löydät täältä. Jumpsuitin takakappale koostuu kahdesta osasta eli mallissa on keskitakasauma. Jumpsuitissa ei ole vuoria. Hiha- ja lahkeensuun resorit on leikattu joustavasta resorista, joka on miellyttävän tuntuinen päällä. Resorit joustavat huomattavasti enemmän kuin collegekangas.

Tämä kaava ei sovellu ulkovaatteeksi, koska väljyyttä on joka suuntaan liian vähän. Jos haluat tehdä ulkohaalarin, löytyy siihen kaava Softshell Collection-mallistosta (klik klik).

Hiiop -jumpsuit kaavasta löytyy 19 eri kokoa ja koot ovat 50-158 cm. Tästä kaavasta on iloa sinulle pitkään! Kaavoituksen pohjana on käytetty lasten normaalia eli C-mitoitusta. Mukavan rento ja hieman väljä jumpsuit ommellaan pehmeästä ja joustavasta puuvilla-elastaani collegesta. Neliöpainoksi suosittelen n. 250 g ja joustoa kankaassa tulisi olla n. 20 %. Jos teet ohuemmasta ja joustavammasta kankaasta, malli saattaa väljentyä entisestään.

 

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 35 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

16,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!